Australialaismiehen iPhone räjähti yllättäen taskussa – tuloksena kolmannen asteen palovamma

Australialaismiehen pyöräretki sai odottamattoman käänteen, kun takataskussa oleva älypuhelin paloi yllättäen miehen takareiteen kiinni. Tapauksesta kertoo Daily Mail.

Australian Sydneyssä asuva Gareth Clear väittää Applen iPhonen olevan syypää palovammoihinsa. 36-vuotias mies oli pyöräilemässä viime sunnuntaina älypuhelin takataskussaan, kun hän kaatui pyörällään ja putosi maahan takapuolelleen. Kaatuminen ei ollut vakava, eikä pyörällä ollut juuri mainittavaa vauhtia tässä kohtaa.

Gareth nousi ylös ja lähti polkemaan uudelleen pyörällään. Tällöin mies havaitsi housujensa savuavan ja polttavan tunteen takareidessään. Mies kuvaili kipua todella kovaksi ja vertasi sitä isoon jääpalaan, jota olisi painettu hänen ihoaan vasten.

Gareth huomasi pyöräilyshortsiensa, sekä ihon shortsien alla, sulaneen takareiden kohdalta. Kaiken keskellä, ihossa kiinni, oli tulikuuma iPhone. Mies yritti useamman kerran irrottaa puhelinta reidestään, mutta onnistui alkuun vain polttamaan sormensa.

Mies vietiin sairaalaan, jossa hänen ihovaurionsa diagnosoitiin kolmannen asteen palovammaksi. Vammaan tehtiin myöhemmin vielä ihonsiirto. Toipumisen edistymiseksi Gareth joutunee viettämään sairaalassa yhteensä lähes viikon.

Gareth haluaa tarinallaan toimia varoittavana esimerkkinä, jotta ihmiset havahtuisivat pohtimaan, minne kaikkialle oikein puhelimensa ottavat mukaan. Mies kertoo olevansa onnekas, kun puhelin oli hänen takataskussaan ja hänen shortsinsa olivat paksua kangasta. Jonkun toisen kohdalla lopputulos ei välttämättä olisi ollut yhtä onnekas.

Gareth epäilee puhelimen räjähtäneen hänen taskussaan, mikä aiheutti palovammankin. Apple ei ole kommentoinut tapausta vielä tarkemmin, mutta on ollut Garethiin jo yhteydessä. 

 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja