Australialainen tv-toimittaja lensi Lontooseen tapaamaan Adelea – palasi kotiin häntä koipien välissä nolon mokan seurauksena

Australialainen televisiotoimittaja teki elämänsä mokan ja pilasi sovitun haastattelun pitkältä tauolta palanneen laulajatähti Adelen kanssa.

Australialaiselle Channel 7 -kanavalle työskentelevä Matt Doran kertoo olevansa häpeissään tapahtuneesta. Doran lensi marraskuun 4. päivänä Sydneystä Lontooseen tapaamaan Adelea haastatellakseen tähteä tämän uunituoreesta albumista.

Haastattelun aikana kävi kuitenkin ilmi, ettei toimittaja ollut edes kuunnellut albumia. Tästä kimpaantuneena levy-yhtiö Sony päätti pidättää itsellään haastattelun kuvamateriaalin.

Matt Doran on pyytänyt tapahtunutta anteeksi ja myöntänyt, ettei ollut huomannut saaneensa sähköpostia, jolla hän olisi voinut kuunnella kappaleita ennakkoon.

– Kyseessä oli erehdys, mutta ei tahallinen laiminlyönti. Kyseessä on tärkein koskaan missaamani sähköposti, tv-persoona kertoo australialaiselle lehdelle BBC:n mukaan.

Matt Doran on kiistänyt väitteet, joiden mukaan hänet olisi hyllytetty kanavalta tapahtuneen jälkeen. Väitteet ovat velloneet miehen ympärillä, sillä häntä ei olla nähty ruudussa viime aikoina.

Australialaismedian mukaan Doranin ja kahden kollegan matka Lontooseen oli osa kanavan ostamia oikeuksia, joihin kanava oli polttanut jopa miljoona Australian dollaria.

Lähde: BBC.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja