Mainos

Asuntomessut keräävät kiitosta

Asuntomessujen toimitusjohtaja on tyytyväinen kävijämäärään, vaikka ihmetteleekin, että Turun suunnalta on tullut odotettua vähemmän kävijöitä.

Hämeenlinnan asuntomessut vetävät runsaasti kävijöitä ja saavat heiltä kiitosta. Järjestäjien kyselyssä 93 prosenttia kävijöistä antoi tapahtumalle yleisarvosanaksi erinomainen tai hyvä.

Asuntomessuilla on tähän mennessä käynyt jo yli 70 000 vierasta. Suomen Asuntomessujen teettämään tutkimukseen valikoitui runsas tuhat ensimmäisen viikon messuvierasta.

Messukävijä on kyselyn mukaan keskimäärin 42-vuotias. Hän on todennäköisemmin nainen kuin mies ja asuu tavallisimmin omakotitalossa.

Valtaosa asuntomessuvieraista suunnittelee rakentamista tai kotinsa korjaamista. Remonttilistan kärjessä ovat sisustus, keittiö, kylpyhuone ja sauna.

Yli puolet ilmoitti etsivänsä uusia ja erilaisia sisustusratkaisuja. Rakenteista oli kiinnostunut runsaat 40 prosenttia. Kolmannes kiittää messuja myös sellaisenaan kiinnostavaksi ajanvietteeksi.

Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on kävijämääriin tyytyväinen, vaikkakin ihmettelee, että Turun suunnalta on tullut odotettua vähemmän kävijöitä.

Erityisesti järjestäjiä ilahduttaa se, että väkeä vetää runsaasti myös toinen oheiskohteista. Kasarmialueen vanhaan asuintaloon ja sen remonttiin on linnan kupeessa tutustunut jo noin 8000 kävijää.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.