Ässät palkkasi uuden urheilujohtajan – "Yksi alansa ehdottomia huippuosaajia"

Maalikooste: TPS - Ässät 4:35
Maalikooste: Ässät kärsi viikonloppuna ruman tappion Turun Palloseuralle

Porin Ässät on nimennyt Janne Vuorisen. 39, uudeksi urheilujohtajakseen. Seura tiedotti asiasta tiistaina. Vuorinen aloittaa tehtävässään lokakuun ensimmäinen päivä.

Kauden 2025-2026 loppuun ulottuvalla sopimuksella Porissa työskentelevä Vuorinen toimi viimeksi Helsingin Jokerien pelaajakoordinaattorina.

Seuran kehitysjohtaja Tommi Kerttula vastaa vielä kauden 2022-2023 joukkueesta.

– Olemme jo pitkään olleet tietoisia siitä, että kehitysjohtaja Tommi Kerttulan pesti päättyy vuoden 2023 lopussa. Nyt meille tarjoutui mahdollisuus kaapata yksi alansa ehdottomia huippuosaajia Suomessa ja toimimalla hyvissä ajoin urheilustrategiamme mukaisesti, mahdollistamme myös Janne Vuorisen hyvän perehdytyksen organisaatioomme ja Liigan toimintatapoihin, Ässien toimitusjohtaja taustoitti rekrytointiprosessin poikkeuksellista aikataulua, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi tiedotteessa.

– Ässillä on erinomainen urheilustrategia ja tämän kauden joukkue on menossa oikeaan suutaan. Arvostan Ässien tahtotilaa panostaa urheiluun enemmän ja Porissa on vuosien ajan tehty vahvaa juniorityötä, jonka varaan tulevina vuosina on hyvä rakentaa, Vuorinen itse totesi.

Ässät on aloittanut tuoreen liigakauden kahdella tappiolla ja yhdellä voitolla.


Lue myös:

    Uusimmat