Ilveksen ahdinko vain synkkenee, murskatappio pudotti pudotuspeliviivan alapuolelle – TPS:n superlupaus upotti Lukon

Tampereen Ilveksen synkkä tappioputki sai jatkoa, kun SaiPa voitti sen 5-1-lukemin.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa perjantai-illan kierrokselta.

Tappio oli Ilvekselle kuudes putkeen ja se putosi sarjassa jo sijalle 11.

SaiPa meni toisessa erässä kahden maalin johtoon, kun Emil Oksanen ja Cody Kunyk onnistuivat maalinteossa.

SaiPa teki heti kolmannen erän alkuun kolmannen maalin, kun David Goodwin survoi 3-0-osuman. Ilves nousi vielä kahden maalin päähän, mutta Tyler Morley ja Joni Nikko onnistuivat vielä maalinteossa.

Helsingin IFK otti kolme pistettä Helsingissä, kun se kukisti JYPin 2-0-lukemin.

Tappion myötä JYPin viiden ottelun voittoputki katkesi.

IFK meni ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon, kun Miles Koules teki uransa ensimmäisen maalin IFK-paidassa ja SM-liigassa.

IFK meni kahden maalin johtoon toisen erän alussa, kun Teemu Eronen onnistui maalinteossa. JYP yritti vimmatusti kavennusmaalin tekemistä, mutta IFK:n maalilla torjunut Atte Engren otti kaiken kiinni.

IFK nousi voittonsa myötä sarjassa yhdeksänneksi.

KalPa voitti Savon derbyn, Kärpät tyly vieras KooKoolle

KalPa oli vahvempi Savon derbyssä, kun se voitti Jukurit 6-3-lukemin.

KalPan sankarina toimi Alexander Ruuttu, joka pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella. Ruuttu teki ottelussa kaksi maalia.

KalPa johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-1-lukemin, mutta teki 13 sekunnin sisään kaksi maalia toisessa erässä.

Jukurit nousi vielä erän aikana maalin päähän Teemu Henritiuksen ja Miika Roineen osumilla.

KalPa teki kuitenkin viidennen maalinsa kolmannen erän alussa, kun Ruuttu onnistui toistamiseen ottelussa, KalPa kaunisteli lukemia hetkeä myöhemmin Ville-Vesa Vainiolan maalilla.

KalPa nousi voittonsa ansiosta sarjassa sijalle 12.

Oulun Kärpät haki kolme pistettä Kouvolasta, kun se kaatoi KooKoon tyylipuhtaasti 4-0.

Kärppien tehomiehenä toimi Oskar Osala, joka pelasi kauden toisen ottelunsa. Osala teki Kärppien ensimmäisen maalin ja syötti toisen.

Osala sai syöttöpisteen Jani Hakanpään kolmannen erän 2-0-osumaan. Ville Leskinen kaunisteli vielä lukemiksi 3-0 hetkeä myöhemmin ja Hakanpää teki erän aikana vielä illan toisen osumansa.

TPS murskasi Lukon

Turun Palloseura otti kolmannen voittonsa putkeen, kun se voitti Rauman Lukon 6-2-lukemin.

TPS:n sankarina toimi 17-vuotias superlupaus Kaapo Kakko, joka teki ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden.

Kakko teki TPS:n toisen ja neljännen maalin. TPS johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 3-0-lukemin ja lisäsi johtoaan toisessa erässä.

Lukko nousi vielä kahden maalin päähän kolmannessa erässä, mutta Oula Palve ja Otto Nieminen onnistuivat maalinteossa TPS:lle.