Asiantuntijat hyökkäävät Jose Mourinhoa kohtaan: "Hänestä on tullut kärttyinen vanha ukko"

Manchester Unitedin päävalmentaja toimiva portugalilainen Jose Mourinho on ollut viime aikoina kovan kritiikin kohteena. Nyt suunsa ovat avanneet Sky Sportsin asiantuntijat. 

Videolla Manchester Unitedin putoaminen Derbylle Englannin Liigacupissa.

Perinteikäs seura ManU majailee kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen sijalla kahdeksan. Mourinho vastasi elokuussa 0-3 Tottenham tappion jälkeen toimittajien antamaan kritiikkiin. 

– Olen voittanut enemmän liigamestaruuksia kuin kaikki muut 19 valmentajaa yhteensä. Minulla on kolme, heillä on kaksi. Joten, arvostusta, arvostusta, arvostusta, sanoi Mourinho.

– Jos Lontoossa sataa huomenna, olen minä syypää. Jos tulee ongelmia Brexitin kanssa, on se minun vikani. Tässä on paljon pahuutta ja elämäni on kuin noitajahti, Mourinho sanoi voitokkaan Newcastle -ottelun jälkeen. 

Sky Sportsin asiantuntijat analysoivat ja antoivat omat kommenttinsa Mourinhon työpanoksesta tulevan huippukamppailun alla. Vastaan viikonloppuna asettuu Chelsea. 

Sekä Matthew Le Tissier, että Charlie Nicholas antoivat palaa Mourinhon metodeille jalkapallon ulkopuolella. 

– Hänen huumorinsa on kadonnut. Hänestä on tullut kärttyinen, vanha ukko. Se on surullista, sillä kun hän saapui tänne, rakastin hänen asennetta ja ylimielisyyttä, mutta nyt hän on kadottanut kipinänsä, Le Tissier sanoo. 

– Se on kuin hän olisi jälleen hankkinut itselleen kolmannen kauden syndrooman. Tuntuu vain siltä, että hän on ollut onneton siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran astui Manchesteriin, Nicholas sanoo. 

– En usko, että Mourinho pystyy voittamaan Valioliigaa Manchester Unitedissa. Joskus se on vain vaikeaa karistaa paine ja median antama kritiikki, Phil Thompson sanoo. 

Entinen Manchester United -pelaaja Zlatan Ibrahimovic antaa tukensa Mourinholle. Ruotsalaisen mielestä kritiikissä on kyse henkilökohtaisesta hyökkäyksestä Mourinhoa kohtaan. 

– Kaikki kritisoivat Mourinhoa, eikä kyse ole kuitenkaan tuloksesta. Kaikki johtuu hänen luonteestaan, siitä millainen hän on. Näen itseni samanlaisessa tilanteessa. Meillä molemmilla on itseluottamuksemme, uskomme itseemme ja sanomme tietyt asiat tietyllä tavalla. Joudumme kuitenkin ottamaan kaiken syyllisyyden ja kritiikin, jos asiat eivät mene toivotulla tavalla, Ibrahimovic toteaa.

Manchester United kohtaa Chelsean lauantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat