Asiantuntijan karu arvio: Uskoo herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn uuden potretin olevan haistattelua kuninkaalliselle perheelle

0:58
Näin Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan

Elämäkertakirjailija Tom Bower antoi karun arvionsa herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn tuoreesta potretista.

Valokuvaaja Misan Harriman julkaisi hiljattain tuoreen, juuri ennen kuningatar Elisabetin kuolemaa otetun potretin herttuatar Meghanista ja prinssi Harrysta. Kuvassa mustaan pukeutunut Harry ja punaiseen pukeutunut Meghan katsovat kameraan toisiaan käsistä pidellen.

Herttuatarparin uusi potretti läväytettiin julki vain kaksi päivää sen jälkeen, kun brittihovi oli julkaissut tuoreen, rennolla tunnelmallaan hämmästyttäneen kuvan kuningas kuningas Charlesista, kuningatarpuoliso Camillasta, prinssi Williamista sekä prinsessa Catherinesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors -kirjan kirjoittanut elämäkertakirjailija Tom Bower sanoi Page Sixin haastattelussa uskovansa, että Harry ja Meghan julkaisivat tuoreen potrettinsa nöyryyttääkseen kuninkaallista perhettä.

Bower kertoi uskovansa, että potretin julkaisemisessa oli kyse vain ja ainoastaan Meghanin brändin ja muun muassa tämän podcastin sekä parin Netflix-sarjan rakentamisesta. Kirjailija totesi kaiken olevan rahaa.

Bower myös vertasi Harryn ja Meghanin esiintymistä kuningatar Elisabetin hautajaisissa siihen, miten he edustivat kuningatteren kesällä vietetyissä platinajuhlissa. Jälkimmäisissä paria tuskin nähtiin, kun taas hautajaisissa he olivat hyvin keskeisessä asemassa.

Bower väitti, että Meghanilla on yksi todellinen kiinnostuksen kohde, nimittäin herttuatar itse.

– Ja uhreja ovat kuninkaallinen perhe, ja [Meghanin] mielestä se on mahtavaa, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja