Aamutv-juontaja lyttää Harryn ja Meghanin kohuhaastattelun – rasismiväite oli liikaa: "Se on kaikista kovin syytös, mitä olen nähnyt urani aikana"

8:01
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry antoivat harvinaisen haastattelun - nämä asiat kohauttivat.

Good Morning Britain -aamuohjelman juontaja Piers Morgan sivaltaa Harrya ja Meghania jälleen tiukoin sanoin.

Britannian aamutv:n suosikkijuontaja Piers Morgan on ilmaissut värikkäästi mielipiteensä herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn toimista jo vuosien ajan. Tällä kertaa mies otti kantaa myös kohuttuun Oprah Winfreyn haastatteluun, mikä esitettiin ympäri maailmaa Suomen aikaa viime yönä.

Haastattelussa herttuapari kertoi oman versionsa siitä, miksi jättivät hovin taakseen ja mitä kaikkea tulehtuneisiin suhteisiin liittyy.

Morgan kommentoi Twitterissä kohuhaastattelua.

– Tehdään tämä asia nyt selväksi. Prinssi Harry ja hänen vaimonsa viettivät juuri kaksi tuntia haukkuen kaikkea, mitä kuningatar edustaa ja on työskennellyt niin pitkään pitääkseen sitä yllä, samaan aikaan he esittivät tukevansa häntä. Ja he tekivät sen samaan aikaan, kun kuningattaren 99-vuotias mies on vakavasti sairaana sairaalassa, Morgan kirjoittaa.

Meghan esitti rajun rasismiväitteen kohuhaastattelun aikana: kuninkaallisen perheen jäsen oli ollut huolissaan Archie-pojan ihonväristä ennen tämän syntymää – ilmeisesti sen vuoksi, kun Meghanin äiti on afroamerikkalainen.

– Meghan maalaa kuninkaallisesta perheestä kuvan, jossa he olisivat joukko rasisteja. Se on kaikista kovin syytös, mitä olen nähnyt urani aikana, Morgan kommentoi.

Aamutv:ssä Morganin ja hänen haastateltavan vieraan välillä syttyi sanasota, kun vieras syytti hovia ja juontajaa rasismista.

– Entäpäs Harryn ja Meghanin käytös, jotka mollaavat perhettään kansainvälisessä tv:ssä sillä aikaa kuin Philip makaa sairaalassa. Sinua naurattaa, mutta minusta se ei ole hauskaa, Morgan pohtii.

Videolla nainen alkaa huutaen syyttämään Morgania ja hovia rasismista.

Morgan myös uskoo, että Meghan pystyy mustamaalamaan hovin, mutta hämmästyi siitä, että prinssi Harry salli tämän tapahtua.

– Odotin tätä viheliäisen tuhoisaa oman edun tavoittelupotaskaa Meghanilta, mutta en sitä, että Harry antaa hänen viedä perheensä ja monarkian alas on häpeällistä, mies tulittaa.

Lähteet: Daily mail, Good morning Britain. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja