Asiantuntija varoittaa megatähti Adelen laihdutusmenetelmästä – tällainen dieetti on kyseessä

Adele murtuu kyyneliin keikallaan 1:36
Adele murtui kyyneliin vuonna 2016 keikallaan, kun hän muisteli Orlandon verilöylyn uhreja.

Asiantuntijoiden mukaan Adelen noudattama dieetti ei toimi pitkällä juoksulla.

Laulaja Adelen huima painonpudotus on aiheuttanut viime kuukausina keskustelua. Laulaja on pudottanut painoa yli 40 kiloa elämäntapamuutoksellaan. Brittiläinen terveysekspertti varoittaa nyt laulajatähden noudattamasta dieetistä. 

Adelen personal trainer Camila Goodisin mukaan laulajatähti on noudattanut Sirt-dieettiä, jossa ruokavalio keskittyy terveellisiin, runsaasti sirtuiini-aktivaattoreita sisältäviin ruoka-aineisiin. Näihin kuuluvat muun muassa omenat, sitrushedelmät, vihreä tee, mansikat, lehtikaali. Lue lisää dieetistä.

Brittiläisen This Morning -ohjelman terveysekspertti Dale Pinnock kertoo nyt, että laulajatähden noudattama dieetti toimii ainoastaan lyhytaikaisiin painonpudotustavoitteisiin. Dale kertoi että Adele syö keskimäärin 1000 kaloria päivässä, kun naisen keskimääräinen kalorinkulutus on 1800-2000 kalorin välillä. 

– Tuolla kalorimäärällä ensisijainen tavoite on selviytyminen. Sillä selviää jonkin aikaa, mutta parin viikon päästä keho ei jaksa enää toimia niin kuin normaalisti. Aivot eivät toimi kunnolla ja liian vähäinen ravinnonsaanti aiheuttaa ärtymystä. 

Pinnock toteaa, että parhain tapa painonpudotukseen on pysyvät, askel askeleelta syntyvät elämäntapamuutokset. 

– 1000 kaloria päivässä ei ole kestävää, tällaisella kalorimäärällä epäonnistuu helposti. Kannattaa mieluummin tehdä pieniä muutoksia, jotka säilyvät koko elämän. 

Lähde: Mirror

Juttua muokattu 16.2. kello 10:45: Korjattu sitruiinin kirjoitusasu ja linkki dieetistä kertovaan artikkeliin.

Lue myös:

    Uusimmat