Mainos

Asiantuntija tyrmää yleisen neuvon: Ennen seksiä ei sittenkään kannattaisi käydä pissalla?

Tähän saakka useimmissa yhteyksissä naisia on kehotettu käymään pissalla sekä ennen että jälkeen seksin virtsatieinfektion välttämiseksi. Eräällä urologilla on tästä yleisesti tunnetusta neuvosta täysin eri näkemys.

Newyorkilaisen urologin David Kaufmanin mukaan vessassa käyminen ennen seksiä on tyypillisin myytti, johon hän törmää vastaanotollaan.

Tämä neuvo joutaisi miehen mukaan romukoppaan, sillä vessassa käynti ennen seksiä on hänen mukaansa täysin turhaa. Se saattaa miehen mukaan jopa lisätä infektioriskiä sen sijaan, että se pienentäisi sitä.

Tyhjä rakko on bakteerien meleen 

Virtsaaminen ennen seksiä saattaa miehen mukaan lisätä riskiä sairastua seksuaaliseen aktiivisuuteen liittyvään virtsarakontulehdukseen, kuhertelukystiittiin. Valitettavasti naisilla on infektioiden riski on anatomiansa vuoksi suurempi kuin miehillä.

Kun rakkoa ei tyhjennetä ennen seksiä, rakkoon kehittyy tarpeeksi painetta, jonka avulla bakteerit saadaan tehokkaasti ulos seksin harrastamisen jälkeen. Ilman tätä painetta bakteerit voivat päästä valloilleen ja aiheuttaa ikävän infektion. 

Etenkin jos kärsit toistuvista virtsatieinfektiosta tai virtsarakontulehduksista, tämä vinkki kannattaa ottaa käyttöön.

Lähde: Dailymail

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.