Asiantuntija: Tämän vuoksi kuninkaalliset eivät kommentoi prinssi Harryn kohukirjaa

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Katso, millainen on prinssi Harryn viimeisin kohuhaastattelu.

Kuninkaalliset eivät ole kommentoineet julkisesti prinssi Harryn kohukirjaa. 

Prinssi Harry julkaisi tammikuussa elämäkertateoksen Varamies (Spare). Kirja sisältöineen on aiheuttanut runsaasti kohinaa ympäri maailmaa.

Teoksessaan Harry avaa hyvin intiimejä asioita elämästään, avautuu äitinsä prinsessa Dianan tapaturmaisen kuolemasta aiheutuneesta syvästä traumasta sekä esittää erilaisia syytöksiä niin brittimediaa kuin perheenjäseniään kohtaan. Suuri osa kirjassa esitetyistä syytöksistä kohdistuu Harryn isoveljeen prinssi Williamiin.

Kuninkaalliset eivät ole kommentoineet kirjan sisältöä julkisesti. Kameralle on tallentunut hetkiä, joissa heille on huudeltu edustustilaisuuksissa kysymyksiä kohukirjasta. Katso alla olevalta videolta, miten prinssi William ja prinsessa Catherine reagoivat kysymykseen.

Prinssi Williamille ja prinsessa Catherinelle esitettiin kiusallinen kysymys - näin he reagoivat 0:09
Prinssi Williamille ja prinsessa Catherinelle esitettiin kiusallinen kysymys – näin he reagoivat


Kuninkaallisasiantuntijan mukaan hovi pysyy kirjan sisällöstä tarkoituksella hiljaa. 

– He eivät halua lietsoa liekkejä välirikosta ja erimielisyyksistä, kuninkaallisista kirjan kirjoittanut Valentine Low kommentoi People-lehdelle. 

– He tietävät, että heidän sanansa ja tiedotuksensa vain pitkittäisivät asiaa. He haluavat sen laantuvan mahdollisimman nopeasti. Mitä kauemmin se kestää, sen vaikeampaa välien sopiminen on, hän jatkaa. 

Lähde: People


Lue myös:

    Uusimmat