Lähde: Williamin ja Harryn yhteiset ystävät harkitsevat paljastavansa Harrysta asioita, jotka asettavat tämän huonoon valoon: "Meillä olisi niin paljon asioita kerrottavanamme"

13:56
Prinssi Harryn kohuelämäkerta on nyt julki – asiantuntija kertoo, mitkä kysymykset kysyisi itse kuninkaalliselta

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin yhteiset ystävät harkitsevat paljastavansa Harrysta epämairittelevia asioita tämän tekemien kirjapaljastusten vuoksi.

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin yhteiset ystävät eivät lähteiden mukaan ole riemuissaan Harryn Varamies-elämäkerrassaan esittämistä väitteistä.

Kirjassa muun muassa väitetään, että William olisi käynyt fyysisesti Harryn päälle kaksikon sanaharkan yhteydessä, ja että William ja prinsessa Catherine olisivat kannustaneet Harrya pukeutumaan surullisenkuuluisaan natsiasuun vuonna 2005.

The Times kertoo, että prinssiveljesten yhteiset ystävät harkitsevat vastavuoroisesti paljastavansa Harrysta asioita, jotka asettavat tämän epäedulliseen valoon.

Lehden mukaan Harryn ja Williamin yhteiset ystävät tiesivät näiden välisestä, fyysiseksi äityneestä riidasta. He eivät kuitenkaan kertoman mukaan uskoneet Harryn tuovan asiaa päivänvaloon, sillä heillä on väitetysti niin paljon negatiivista kerrottavaa Harrysta.

– En tajua, kuinka voit tehdä niin veljellesi, vaikka et enää pitäisikään hänestä tai tulisi toimeen hänen kanssaan, yksi ystävä ihmettelee The Timesille lisäten, että William oli aina Harryn tukena.

Toisen ystävän mukaan Harryn kirjapaljastukset eivät ole "strategisesti fiksuja".

– Harry on hyvä tuomaan oman narratiivinsa esiin, mutta me tiedämme niin paljon. Olemme siivonneet vuosien aikana niin monia sotkuja, meillä olisi niin paljon asioita kerrottavanamme, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja