Asiantuntija lyyhistyi kesken tv-lähetyksen

Real Madridin ja AC Milanin harjoitusottelun tv-lähetyksessä koettiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelottava hetki, kun asiantuntijana nykyään toimiva entinen valioliigamaalivahti Shaka Hislop lyyhistyi nurmen pintaan kesken ESPN:n tv-lähetyksen.

Real Madrid ja Milan kohtasivat Yhdysvaltojen Pasadenassa harjoitusottelussa tiistain vastaisena yönä. Mediajätti ESPN oli paikalla tekemässä lähetystä ottelusta. Studiossa olivat juontaja Dan Thomas ja 54-vuotias asiantuntija Hislop. Vain hetkiä ennen aloituspotkua Hislop lyyhistyi nurmen pintaan.

Thomas oli puhumassa Kylian Mbappen epäselvästä tilanteesta PSG:ssä ja mahdollisesta siirrosta Real Madridiin, kun yhtäkkiä Hislop alkoi nojaamaan eteenpäin ja putosi pian tämän jälkeen nurmen pintaan. Thomas alkoi huutamaan apua. 

Pidemmän tovin kentän pinnassa ollut Hislop sai pian apua ja muutamia hetkiä myöhemmin Thomas twiittasi Hislopin olevan kunnossa. Hislop julkaisi tapahtuneen jälkeen videon, jolla selvensi tapahtunutta. 

– Olipas se outoa. Elämässä tulee joskus hetkiä, jolloin tulee pysähtyä. Tämä oli minun hetkeni. Minun täytyy olla kiitollinen monesta asiasta, vaimostani, lapsistani, rakkaimmistani ja ystävistäni. Minun täytyy nyt reagoida sillä tavalla, että etsin parhaimman mahdollisen lääketieteen mielipiteen ja minun täytyy kuunnella, mitä lääkärini sanoo, Hislop sanoi Twitterissä julkaistulla videolla.

Hislop jakoi myös kiitoksia kaikille ESPN:n työntekijöille. Itse ottelun voitti Real Madrid, joka nousi 0-2-tappioasemasta voittoon Federicon Valverden kahdella ja Vinicius Juniorin yhdellä osumalla.

Lue myös:

    Uusimmat