Asiakkaat huvittuivat hävyttömästä näystä kauppakeskuksessa: "Saitte monet nauramaan"

Kauppakeskuksen asiakkaat saivat ihmeteltävää härskistä asetelmasta.

Mansaarella sijaitsevassa, yleensä perheystävällisessä Tynwald Millsin ostoskeskuksessa nähtiin tavanomaista härskimpi näky, kun joulun kunniaksi asetellut jääkarhut näyttivät pitävän hauskaa vähän liiankin kanssa, kertoo Mirror.

Ostoskeskuksen jouluasetelmassa jääkarhut näyttivät olevan nimittäin yllättävän lähekkäin ja kiusallisessa asennossa.

"Kävin Tynwald Millsissä tänään ja olin aika huvittunut, vaikkakin järkyttynyt, heidän joulun jääkarhujensa asettelusta", totesi yksi jääkarhujen leikeistä kuvia napannut Twitter-käyttäjä Ruth Hogg, joka käytti twiitissään muun muassa hashtagia #tuhmatkarhut.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.​​​​​​​

VIDEO: Löydätkö tämän pojan paidasta jotain härskiä? Artikkeli jatkuu videon alla.

Kauppakeskuksen Facebook-sivuilla moni piti tapausta huvittavana, eikä se juurikaan herättänyt närkästystä. Tästä huolimatta Tynwald Mills pyysi anteeksi härskiä asetelmaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

"Haluaisimme pyytää asiakkailtamme anteeksi  sitä, että innostuimme vähän liikaa tänä jouluna jääkarhujemme kanssa atriumissamme, ja vakuutamme, että näytteillepano on muuttunut hieman alun jälkeen. Pahoittelut kaikille, jotka loukkaantuivat meidän jokseenkin vuorovaikutteisesta asetelmastamme", kauppakeskuksen Facebook-tilillä kommentoitiin hashtagien #yökauppakeskuksessa ja #tuhmakarhu kera.

"Jos joku loukkaantui, hänen pitää hankkia elämä. Minut tämä sai nauramaan", kehui Sonia.

"Ei syytä pahoitella. Saitte monet ihmiset nauramaan", kommentoi puolestaan Theresa.

Eräälle jääkarhujen seksileikeistä pysyvää ratkaisua toivoneelle kauppakeskus kommentoi, että se olisi saattanut olla "hieman kiellettyä joidenkin mielestä". Lisäksi kauppakeskus vakuutti, että "jääkarhuille on pidetty puhuttelu". "Vakava "Yö museossa" -hetkemme ei toivottavasti toistu", asiakkaalle vitsaillaan.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja