Mainos

Arvonlisäveroon liittyviä jälkiveroja Kesko-konsernille

Konserniverokeskus on tekemillään jälkiverotuspäätöksillä määrännyt Kesko-konserniin kuuluville yhtiöille maksettavaksi arvonlisäveroa ja veronlisäystä yhteensä lähes 53 miljoonaa markkaa (noin 8,9 miljoonaa euroa). Kesko-konserniin kuuluvalla K-Plus Oy:llä on toisaalta konserniverokeskuksessa vireillä hakemus, jolla pyydetään palauttamaan liikaa maksettuja arvonlisäveroja, kertoo kesko tiedoteessaan tänään.

Konserniverokeskuksen nyt tekemät jälkiverotuspäätökset koskevat Plussa-kanta-asiakasjärjestelmässä kuluttajille myönnettävään alennukseen liittyvän arvonlisäveron suoritusvelvollisuutta. Jälkiverotuspäätöksistä tullaan Keskon mukaan valittamaan.

K-Plus Oy:llä on konserniverokeskuksessa vireillä hakemus Plussa-järjestelmässä myönnettäviin alennuksiin liittyvän arvonlisäveron vähentämisestä verotuksessa. Hakemuksella pyydetään palauttamaan K-Plus Oy:n aiemmin liikaa maksama arvonlisävero, joka on nyt tehdyillä jälkiverotuspäätöksillä pantu maksuun muille konserniyhtiöille. Tämän hakemuksen perusteella palautettavan määrän odotetaan vastaavan vähintään nyt jälkiverotettua määrää.

K-Plus Oy odottaa veroviranomaisen päätöstä hakemukseen lähiaikoina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.