Artturi Lehkonen viimeisteli komean syöttökuvion – Coloradon suomalaiset rökittivät Dallasia

Artturi Lehkonen viimeisteli taidokkaan kuvion – Mikko Rantanen juonimassa osumaa 0:35

Mikko Rantanen, Joel Kiviranta ja Artturi Lehkonen onnistuivat jokainen maalinteossa Colorado Avalanchen kukistaessa Dallas Starsin 5–1-lukemin jääkiekon NHL:ssä.

Vierasjoukkue Dallas meni ottelussa johtoon jo minuutin kohdalla, mutta Kiviranta tasoitti heti kolmannella peliminuutilla 1–1:een lauottuaan kiekon verkkoon suoraan syötöstä. Mikko Rantanen pääsi viemään Coloradon johtoon irtokiekosta ylivoimalla.

Toisen erän lopussa Artturi Lehkonen ohjasi komeasti Coloradon 5–1-loppulukemat ylivoimalla. Maali oli Lehkoselle kauden yhdeksäs. Lehkonen myös syötti toisessa erässä Nathan MacKinnonin kauden 35. osuman.

Montreal Canadiensin Joel Armia kirjautti tehopisteet 1+1, kun joukkue kaatoi Arizona Coyotesin maalein 4–2 kotikaukalossaan. Armia avasi joukkueensa pistetilin tekemällä 1–0-maalin, kun ottelua oli pelattu vajaat kahdeksan minuuttia. Suomalaisista pisteille pääsi myös Coyotesin Matias Maccelli, kun hän antoi maaliin johtaneen syötön joukkueensa 3–2 kavennusmaalin.