Mainos

Arto Merisalo tuomiostaan: Odotan vain poliisin yhteydenottoa

Vangituksi määrätty ja kuuden vuoden tuomion saanut Arto Merisalo purkaa tuntojaan Facebookissa.

Liikemies Arto Merisalo tuomittiin törkeistä velallisen epärehellisyysrikoksista, törkeistä kirjanpitorikoksista, törkeästä lahjuksen antamisesta, rekisterimerkintärikoksesta ja kirjanpitorikoksesta kuudeksi vuodeksi vankeuteen.

Kyse oli laajasta juttukokonaisuudesta, jossa käsiteltiin Nova Group Oy:n ja Nova Kiinteistökehitys Oy:n liittyviä velallisen rikoksia, kirjanpitorikoksia, törkeää lahjuksen antamista, ottamista sekä eräitä muita rikoksia.

– Rankalta tuntuu käräjäoikeuden päätös kaikkineen, mutta tämä on kaiketi elämää, Arto Merisalo kirjoittaa Facebookissaan.

Eri pituiset vankeustuomiot saivat myös Pauli Hakala, Aija Merisalo ja Pasi Hakala sekä ehdolliseen tuomittu Toivo Sukari sekä kansanedustaja Ilkka Kanerva.

– Odotan vain poliisin yhteydenottoa ja sitten menoksi kohti ”valtionhotellia”. Ja surullinen on myös kanssatuomittujen kohtalo. Mutta näin tämä meni ja muuta en voi, Merisalo kommentoi Facebook-sivuillaan.

– Tuomio on tullut ja raskaimman päälle. Sen kanssa on vain elettävä. Olin kyllä varma, että jonkinlainen tuomio tulee. Mutta maksimirangaistus ja tuomio heti täytäntöön pantavaksi. Mutta näillä mennään ja viranomaisten ohjeen mukaan sitten lähdetään tuomiota kärsimään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.