Antti Tuisku valmistui uuteen ammattiin ilmeisen vaikean ajan jälkeen – neuvoi itseään olemaan jatkossa itsekkäämpi omien voimiensa suhteen

3:03
Antti Tuisku sai Sukuni salat -ohjelmassa tietää Heikki-pappansa karuista sotavuosista.

Artisti Antti Tuisku on opiskellut uuden ammatin, mutta ei vielä tiedä, mitä aikoo tulevaisuudessa tehdä.

Artisti Antti Tuisku  jakoi 25. marraskuuta henkilökohtaisen julkaisun valmistumisestaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Tuisku on kirjoittanut postauksensa ikään kuin joku muu olisi kirjoittanut asiat hänelle.

Kuvia voit selata nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Antti, olen hämmentynyt siitä, miten tässäkin asiassa sinä lopulta pääsit maalin asti. Olen seurannut sivusta, miten oman jaksamisen kustannuksella et kykene ajattelemaankaan vaihtoehtoa, missä voisit jättää jotain kesken. Olen nähnyt, että olet ollut väsynyt. Olen nähnyt, että olet ollut viimeisten kuukausien aikana poissaoleva ja alakuloinen. Olen nähnyt, että olet itkenyt tavallista enemmän. Siksi haluaisin, että juuri nyt pysähdyt miettimään, mitä juuri saavutit, Tuisku kirjoitti Instagramissa ilmeisen vaikeasta jaksosta elämässään.

Tuisku muistutti itseään, ettei hänen juuri nyt tarvitse tietää, mitä hän tulee tulevaisuudessa tekemään.

– Kun joku kysyy sinulta, mitä olet Antti ajatellut, voit ihan rohkeasti vastata, että en juuri nyt tiedä. Voit myös rohkeasti vastata, että juuri nyt en edes halua ajatella sitä. Nauti luokkatovereidesi seurasta. Muista osoittaa heille kiitollisuutesi siitä, miten paljon he ovat auttaneet sinua varsinkin tämän syksyn aikana. En usko, että ihan oikeasti edes ymmärtävät sitä, miten iso apu heistä on ollut vain olemalla ja kannustamalla. Muista osoittaa pyyteetön kiitollisuutesi myös pienryhmääsi kohtaan, Tuisku kirjoitti opiskelutovereistaan.

Tuiskun luokka on suhtautunut häneen kuin kenet tahansa opiskelijan. Se on ollut hänelle tärkeää, ja Tuiskun mukaan se kertoo siitä, että hän on saanut opiskella ihmisten parissa, jotka arvostavat toisia kuoren, statuksen ja saavutusten takana.

– Sinä, jos kuka, tiedät, ettei aina näin ole. Uskon, että he arvostaisivat sitä, että osoittaisit tästä heille myös kiitollisuutesi. Äläkä unohda opettajia! Vaikka saitkin kaiken tehtyä, muista, että sinua helpotti kovasti matkan aikana se, että pystyit kertomaan opettajille tilanteestasi, kysymään neuvoa ja aina sait vastaukseksi kannustavia ja rakentavia ajatuksia, jotka auttoivat sinua pysymään kurssilla, Tuisku jakoi kiitoksensa myös opettajilleen.

Lopuksi Tuisku neuvoi itseään olemaan jatkossa itsekkäämpi ja viisaampi omien voimiensa suhteen.

– Koska sinä olet hyvä ja täydellinen ja minun mieleeni juuri tuollaisena jo nyt. Rakkaudella sinun, Totuutesi, Tuisku päätti kirjoituksensa.

Julkaisun kommenttikenttä on täyttynyt onnentoivotuksista.

– Antti. Juuri niin. Ja onnea taasen upeasta saavutuksesta, juontaja Ellen Jokikunnas kirjoitti.

– Bravo, artisti  Anna Puu hurrasi.

– Ihanaa. Liikutus. Hyvä sinä, artisti Jannika B kommentoi.

Ruisrock-festivaali ilmoitti 20. lokakuuta, että Tuiskun viimeinen keikka nähdään Turun Ruissalossa, Ruisrockissa ensi kesänä 7.–9. heinäkuuta vuonna 2023. Tämän jälkeen Tuisku vetäytyy keikkalavoilta ja sinetöi artistiuransa toistaiseksi.

Katso video: Antti Tuisku palasi punaiselle matolle vuonna 2021 pitkän tauon jälkeen: "On tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi"

4:18
Antti Tuisku kertoi Emma-gaalassa poikkeuksellista ajasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja