Artisti Ciara on raskaana – odottaa neljättä lastaan

Artisti Ciaran ja hänen miehensä Russell Wilsonin perhe kasvaa yhdellä.

Artisti Ciara, 37, paljasti Instagram-videolla 8. elokuuta odottavansa miehensä, amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Russell Wilsonin kanssa kolmatta, yhteistä lastaan. Ciaralla on yksi lapsi jo ennen suhdetta Wilsonin kanssa. 

– Sinä katsot minua taas niin, me teemme toisen lapsen. Sinä olet sydämeni, minä olen kylkiluusi, Ciara kirjoitti videon yhteyteen. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnalla on 3-vuotias poika Win ja 6-vuotias tytär Sienna Princess. Ciaralla on edellisestä suhteestaan 9-vuotias poika Future Zahir, jonka isä on rap-artisti Future

Ciaran tunteva lähde on kertonut Peoplelle, että hän työskenteli ja matkusteli koko edellisen raskautensa ajan. 

– Hän kuvasi How We Roll -kappaleen videon raskaana. Hän tanssi kuvauksissa koko päivän. On hämmästyttävää, kuinka paljon energiaa hänellä on, kun hän on raskaana, lähde kertoi ajasta, kun Ciara odotti poikaansa Winiä.

Lähteen mukaan Ciara rakastaa olla äiti. 

– Tätä hän on aina halunnut, ja myös Russ. He ovat aina halunneet paljon lapsia, lähde kertoi. 

Perhe on matkustellut yhdessä kesän ajan. 

– Pelkästään, että voimme matkustaa ja olla yhdessä perheenä, arvostan aina niitä hetkiä. Jopa sitä, että vain istumme ja syömme illallista yhdessä perheenä. Saamme tehdä sitä enemmän, koska Russ ei ole jalkapallon parissa, joten pyrimme tietoisesti saamaan perheen yhteisiä hetkiä kesällä, Ciara kertoi äskettäin Peoplelle. 

Ciara tunnetaan muiden muassa kappaleistaan Level up ja Promise.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat