Ärsyttävätkö häät, jonne lapsesi eivät ole tervetulleita? – "Heidän päivässään ei ole kyse sinusta"

0:47

Hääjuhlassa on kyse hääparista, ei vieraiden lapsista, Amber Leventry muistuttaa.

Videolla koskettava yllätys: Pariskunta kosi toisiaan yllättäen yhtä aikaa!

Kun Amber Leventry kumppaneineen sai kutsun ystävänsä häihin, hän yllättyi iloisesti.

– Haluatteko tietää parhaan asian näissä häissä? Lapsemme eivät tule mukaamme. Heitä ei edes kutsuttu, Leventry kertoo Scary Mommy -sivustolla.

– En ole koskaan tajunnut, miksi ihmiset suuttuvat "ei lapsia" -häistä. Sinun pitäisi olla kiitollinen, että sinut kutsuttiin mukaan jonkun suureen päivään. Sinä pääsit listalle. He käyttävät rahaa sinuun, viinaan ja ruokaan, josta saat nauttia huolettomasti, Leventry kirjoittaa.

Hän kehottaa ihmisiä käsittelemään hääkutsua kunniana ja pääsemään yli lapsettomuusvaateesta.

– Kyseessä eivät ole sinun hääsi, sinun päiväsi tai sinun valintasi. Ystäväsi ovat käyttäneet monia kuukausia, rahaa ja aivosolujaan suunnitellakseen täydellisen päivän. Uutinen teille, ystävät: heidän päivässään ei ole kyse sinusta.

"Heillä tulee olemaan runsaasti aikaa käsitellä omia lapsiaan jonain päivänä"

Leventry huomauttaa, ettei vieras voi tietää syytä siihen, miksei lapsia kutsuta. Syy voi olla hääpaikassa, budjetissa tai vain mieltymyksissä, jotka eivät kuulu häävieraille.

– Heillä tulee olemaan runsaasti aikaa käsitellä omia lapsiaan jonain päivänä. He eivät tarvitse ennakkonäytöstä hääpäivänään. Anna parin nauttia lapsettomuuden autuudesta ennen kuin he hukkuvat vaippoihin ja unettomiin öihin.

"Ei lapsia" -häät ovat myös lahja vanhemmille

Leventryn omissa häissä hänellä oli jo lapsi, joka käyttäytyi kauniista ja söi välipaloja rauhallisesti. Hän on ollut myös muissa "lapsellisissa" häissä, mutta pitää lapsettomia juhlia parhaina kokemuksinaan.

– "Ei lapsia" -häät eivät ole vain pelkästään parille, ne ovat myös lahja vanhemmille. Ollaanpa rehellisiä: emme me kaikki pukeudu parhaimpiimme vain saadaksemme olla jännittyneitä sen suhteen, pilaako lapsemme koristeet tai itkeekö hän puheiden ja maljannoston aikana. Eikä kukaan halua päättää iltaa aikaisin, koska heidän lapsensa muuttui raivoavaksi, uupuneeksi hirviöksi ennen kuin edes kakkua tarjottiin.

– Ja katso asiaa näinkin. Jos et halua mennä tiettyihin häihin, joihin jälkikasvusi ei ole tervetullut, voit käyttää tätä tekosyynä olla menemättä.

"Jätä lapset kotiin tai älä mene"

Leventry huomauttaa, että vaikka lapsenvahdin hankkiminen on joskus tuskaisaa, häät ovat romanttisia ja seksikkäitäkin juhlia, joissa omaa parisuhdetta voi piristää.

– Ja jos et halua osallistua ystävän tai perheenjäsenen häihin, joissa lapset eivät ole sallittuja, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: jätä lapset kotiin tai älä mene. Itse en malta odottaa juhlia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja