Arsenal tykitti Eurooppa-liigan finaaliin – pitelemättömältä hyökkääjätähdeltä häikäisevä temppu

Arsenal päihitti Valencian jalkapallon Eurooppa-liigan välierissä vakuuttavasti yhteismaalein 7–3. Avausosan 3–1-kotivoittoa seurasi tänään torstaina 4–2-vierasvoitto, jossa hattutempun tykkimiehille iski Pierre-Emerick Aubameyang.

Tykkimiesten näyttävin osuma oli avausjakson 1–1-tasoitus. Aubameyang otti pallon rangaistusalueen tuntumassa rinnallaan haltuun ja latasi sen ulkosyrjällä ilmasta häkkiin.

3–2-voittomaalin liukui toisella jaksolla lähietäisyydeltä Aubameyang Ainsley Maitland-Nilesin tarjoilusta.

Pitelemätön Aubameyang ampui loppulukemat viime minuuteilla maalin oikealta kulmalta yläpeltiin. Osuma oli gabonilaishyökkääjälle illan kolmas ja täydensi hattutempun.

Toisessa välieräparissa Chelsea päihitti Eintracht Frankfurtin yhteismaalein 3–2 rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Näin 29. toukokuuta Azerbaidzhanin Bakussa kohtaavat lontoolaisviholliset.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.