"Seksi-Olli" namutteli täydellisen hattutempun – Chelsea murjoi eurokentillä roisit lukemat

Chelsea murjoi Dynamo Kiovan jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa vieraissa lukemin 5–0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 8–0. Kapellimestarina torstain ottelussa Ukrainassa hääri Olivier Giroud, joka takoi Chelsealle niin sanotun täydellisen hattutempun: yhden maalin vasemmalla jalallaan, yhden oikealla jalallaan ja yhden päällään.

"Seksi-Ollina" suomalaisfanien keskuudessa tunnettu Giroud loi torstain otteluun alkutahdit kahdella avausjakson osumallaan. Etenkin toinen niistä syntyi näyttävästi, kun Giroud irtosi ukrainalaisten puolustuksesta ja kurotti oikealla jalallaan Marcos Alonson lähettämään kierteiseen ja tarkkaan syöttöön.


Giroud iski kertaalleen vielä toisella jaksolla. Hattutemppu tuli kasaan, kun ranskalainen puski pallon verkon perukoille Willianin keskityksestä.

Eikä tässä kaikki: Giroud tarjoili syötön päätösmaaliin, jonka Callum Hudson-Odoi iski karattuaan läpi.

Myös Marcos Alonso osui torstaina tällättyään Chelsean 3–0-maalin avausjakson lisäajalla.


Giroud on nyt iskenyt tällä kaudella Eurooppa-liigassa yhdeksän maalia. Hän siirtyi kilpailun maalipörssin kärkipaikalle – yhdellä maalilla Red Bull Salzburgin Munas Dabburin edelle.

Eurooppa-liiga C Morella torstaina:

19.45 Krasnodar – Valencia C More Sport 1
19.45 Salzburg – Napoli C More Sport 2
19.45 Dynamo Kiova – Chelsea cmore.fi
21.55 Arsenal – Rennes C More Sport 1
21.55 Inter – Frankfurt C More Sport 2
21.55 Benfica – Dinamo Zagreb cmore.fi
21.55 Slavia Praha – Sevilla cmore.fi
21.55 Villarreal – Zenit cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat