Arnold Schwarzenegger kertoo sydänleikkauksestaan: "Se on totta: olen palannut!"

0:54

Arnold Schwarzenegger kertoo viime viikolla läpi käymästään avosydänleikkauksesta

Hollywood-tähti ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger joutui perjantaina 30. maaliskuuta pikaiseen avosydänleikkaukseen. Lähteiden mukaan 70-vuotias Schwarzenegger oli torstaina leikkauksessa, mutta siitä aiheutui komplikaatioita.

Muun muassa Terminator-elokuvasta tuttu tähti virkosi leikkauksesta perjantai-iltana. Maanantaina 2. huhtikuuta Schwarzenegger kertoi ensimmäistä kertaa kokemuksestaan Twitter-tilillään.

– Se on totta: olen palannut! Menin nukkumaan odottaen, että heräisin pienen viillon kanssa, mutta sen sijaan heräsin ison kanssa – mutta arvatkaa mitä? Heräsin, ja siinä on jotain mistä olla kiitollinen. Kiitos lääkäreille ja hoitajille. Ja olen todella täynnä kiitollisuutta kaikista ystävällisistä viesteistä, Schwarzenegger kirjoittaa päivityksessään. 

Perjantaina 30. maaliskuuta Schwarzeneggerin edustaja Daniel Ketchell kertoi, että näyttelijä oli hyvillä mielin leikkauksen jälkeen. 

– Eilen kuvernööri Schwarzenegger kävi läpi suunnitellun toimenpiteen Cedars-Sinain sairaalassa, jossa korvattiin keuhkovaltimoläppä, joka alunperin korvattiin syntyperäisen sydänvian takia vuonna 1997, Ketchell kertoi tiedotteessa. 

Ketchellin mukaan korvikkeen, joka asennettiin 20 vuotta sitten, ei ollut koskaan tarkoitus olla pysyvä. Avosydänleikkaustiimi oli valmiina komplikaatioihin, jotka ovat vastaavissa toimenpiteissä tyypillisiä. Tiedotteessa kerrotaan, että kun komplikaatioita alkoi esiintyä toimenpiteen aikana, avosydänleikkaustiimi oli valmiina ottamaan tilanteen haltuunsa. 

– Kuvernööri Schwarzeneggerin keuhkovaltimoläppä korvattiin onnistuneesti ja hän toipuu tällä hetkellä leikkauksesta vakaassa tilassa, Ketchell totesi tiedotteessa. 

Lähde: People​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja