Arnold Schwarzenegger, 73, joutui sydänoperaatioon: "Oloni on fantastinen"

1:50
Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton palasivat legendaarisiin rooleihinsa.

Arnold Schwarzenegger sai uuden sydänläpän leikkauksessa. 

Näyttelijä ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger, 73, kertoi Twitter-tilillään perjantaina 23. lokakuuta päivityksen, jossa hän kertoi joutuneensa vastikään sydänoperaatioon. Päivityksessään Schwarzenegger kertoo saaneensa leikkauksessa uuden aorttaläpän hiljattain saamansa uuden keuhkoläpän lisäksi.

Julkaisemassaan päivityksessä Schwarzenegger poseeraa yhdessä kuvassa sairaalasängyssä maaten ja peukaloa näyttäen. Muissa päivityksen kuvissa mies poseeraa reippaasti Clevelandin kaduilla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oloni on fantastinen ja olen jo kävellyt Clevelandin kaduilla nauttimassa upeista patsaistamme. Kiitos kaikille lääkäreille sekä sairaanhoitajille tiimissäni, Schwarzenegger kiittelee päivityksessään.

Kyseessä on toinen kerta kahden vuoden sisään kun Schwarzenegger on käynyt läpi sydänoperaation. Kaksi vuotta sitten tehdyssä leikkauksessa korvattiin vuonna 1997 asennettu sydänläppä, jolla aikoinaan korjattiin Schwarzeneggerin synnynnäistä sydänvikaa. 

Terminator-elokuvista parhaiten tunnettu näyttelijä on viettänyt kuluvan vuoden aikana paljon aikaa eristyksessä, sillä hän kuuluu ikänsä puolesta koronaviruksen riskiryhmään. 

Lähde: Variety

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja