Armand Duplantis tavoitettiin lentokentältä: "Olen hiukan krapulassa"

Katso videolta Armand Duplantisin MM-finaalissa hyppäämä maailmanennätys.

Ruotsin yleisurheilun supertähti Armand Duplantis juhli railakkaasti maailmanmestaruuttaan Eugenessa. Nyt Duplantis on palannut kotiin ja juhlinta oli vaatinut oman veronsa. Sportbladet tavoitti Duplantisin lentokentältä.

Duplantis voitti ylivoimaiseen tyyliin MM-kultaa Eugenessa. Hän ylitti uuden maailmanennätyskorkeuden 621. Kultajuhlat olivat luvassa samana iltana Puman tiloissa Eugenessa. 

22-vuotias ruotsalainen oli sanonut kisan jälkeen, että aikoo juhlistaa muutamalla oluella maailmanmestaruuttaan. Sportbladet julkaisi videon, jossa näkyy Duplantis tanssimassa ja suihkuttamassa samppanjaa kanssajuhlijoiden päälle.

– Se oli hauskaa. Olen nyt hiukan krapulassa, Duplantis sanoi Sportbladetille virnistäen.

– Se oli hauska ilta ystävieni, Desirén (tyttöystävä), isäni ja äitini kanssa. Se on paras tunne, kun saa juhlia itselle tärkeiden ihmisten kanssa ja joiden takia pystyn tekemään mitä teen, Duplantis jatkoi.

Duplantis kertoi, että ei osaa vielä ennustaa, kuinka korkealle hän pystyy vielä tänä vuonna hyppäämään. MM-kisoissa Duplantis ylitti selvästi ME-korkeuden. Seuraava koitos on luvassa elokuussa, kun EM-kisataan Saksan Münchenissä.

Katso pääkuvan videolta Armand Duplantisin MM-finaalissa hyppäämä maailmanennätystulos. Alla video Duplantisin kultajuhlinnasta.

Lue myös:

    Uusimmat