Arjen sankari! Musta Barbaari pelasti puhelimen varkaan hyppysistä

Musta Barbaari ystävineen tekivät todellisen uroteon, kun auttoivat palauttamaan varastetun puhelimen takaisin omistajalleen. 

Räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari (James Nikander) jakoi eilen lauantaina Facebook-sivuillaan kuvan puhelimesta.

Kyseessä oli puhelin, joka varastettu ja omistajaansa vailla. 


– Olimme Helsingin keskustassa illastamassa kavereiden kanssa. Pöytämme vieressä oli narikka. Joku toisen pöytäseurueen jäsen huomasi, että narikassa ramppasi epäilyttävän oloinen tyyppi, joka näytti tonkivan muiden kamoja, Musta Barbaari kertoo MTV.fille. 

Mustan Barbaarin veli huomasi pian, että tämä narikassa jatkuvasti käyvä mies kosketteli myös hänen takkiaan. 

– Menimme hänen luokseen ja kysyimme, mitä hän tekee. Tutkimme hänet ja kävi ilmi, että hän oli varastanut veljeni passin ja lompakon, hän kertoo. 

Hänen taskuistaan löytyi myös kaksi puhelinta, uusi iPhone ja vanha kännykkä. Tässä vaiheessa miehet soittivat poliisin paikalle. 

– Se kaveri yritti vakuutella, että molemmat puhelimet ovat hänen, vaikka iPhonesta oli virrat pois. Tämän jälkeen hän yritti piilottaa puhelinta roskikseen, Musta Barbaari kuvailee tilanteen etenemistä. 

Lopulta poliisit saapuivat paikalle ja ottivat puhelimen talteen. Mustan Barbaarin jakaman kuvan kommenttikentästä selviää, että puhelin on löytänyt takaisin oikealle omistajalleen. 

– Hei, kiitos ihan sikana! Sain varastetun puhelimeni ehjänä takaisin! omistaja kiittelee. 

Myös Musta Barbaari on tyytyväinen siihen, että puhelin pääsi takaisin oikeaan osoitteeseen. 

– Nykypäivänä puhelin on niin paljon muutakin, täynnä muistoja kuvien muodossa ja kaikkea. Todella siistiä, että homma selvisi näin hyvin, mies toteaa iloisena. 

– Täydet propsit vielä sille kaverille, joka huomasi tän tyypin ylipäätään!

Lue myös:

    Uusimmat