Applelta uusi Oikotiet-sovellus iOS 12 -laitteille

Apple on julkaissut iOS 12 -päivityksen yhteydessä uuden Oikotiet-sovelluksen, jota se esitteli jo aiemmin iOS 12 -päivityksen julkistuksen yhteydessä. Oikotiet-sovelluksen avulla voi nopeuttaa tiettyjä toimintoja ja tehdä eri asioista automaatioita tietyillä komennoilla. Oikotiet-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta iOS 12 -laitteille.

Oikotiet-sovelluksen toiminnot käynnistyvät eri komennoilla. Apple tarjoaa valmiita oikoteitä, mutta käyttäjä voi myös luoda omia toimintoja. Esimerkiksi ”menossa kotiin” -komennolla sovellus voi aloittaa navigoinnin kotiin, lähettää ilmoituksen perheenjäsenille omasta tulostaan ja avata radion.

Uudella Oikotiet-sovelluksella voi siis nopeasti tehdä yksittäisiä tai useampia asioita, jotka ovat käyttäjälle rutiineja. Sirin lisäksi Oikotiet-toiminnot voi käynnistää widgettien kautta, jotka sijaitsevat sovellusvalikon vasemmalla puolella.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.