Apple taipui: aikookin maksaa iPhone-kuvauskilpailun voittajille

Apple aikoo sittenkin maksaa Shot on iPhone -valokuvauskilpailunsa voittajille, yhtiö kertoo verkkosivuillaan. Tarkka palkintosumma ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Alun perin Applen Shot on iPhone -valokuvauskilvasta oli määrä saada palkinnoksi vain mainetta, kunniaa ja näkyvyyttä omalle huippuotokselle. Pian kilpailusta kertomisen jälkeen Apple alkoi kuitenkin saada palautetta toiminnastaan iPhone-käyttäjien närkästyttyä siitä, että voittajakuvia käytettäisiin mainonnassa ilmaiseksi.

Nyt Apple on myöntynyt maksamaan kymmenelle voittajakuvalle lisensointimaksun omaisen palkinnon, joksi on ehdotettu muun muassa vajaan 10 000 euron suuruista pottia. Tarkka rahasumma ei vielä ole tiedossa, mutta jonkinlainen korvaus voittajakuvien käytöstä mainonnassa on kuitenkin luvassa.

Applen valokuvauskilpailuun voi ottaa osaa millä tahansa iPhone-mallilla räpsäistyllä valokuvalla. Kilpailuun saa osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa, ja osallistuminen on mahdollista 7. helmikuuta asti. Kaikista kilpailuun lähetetyistä valokuvista valitaan 10 parasta, joita muun muassa asetetaan näytille Applen kaupoissa ja käytetään mainoksissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja