Mainos

Apple julkaisi iOS 12.1.1 -päivityksen

Apple on julkaissut iOS 12.1.1 -päivityksen iPhone- ja iPad-laitteilleen.

Uunituoreen iPhone XR:n käyttäjät voivat päivityksen myötä esikatsella ilmoituksia pitämällä ilmoitusta kosketettuna jonkin aikaa. Toiminto hyödyntää haptista kosketusta ja on tulevaisuudessa tulossa muillekin iPhone-malleille. Kaikki vuoden 2018 iPhone-uutuudet puolestaan saavat FaceTime-puheluihin painikkeen, jolla voi helposti vaihtaa etu- ja takakameran välillä.

FaceTime saa iOS 12.1.1:n myötä takaisin mahdollisuuden napsia live-kuvia kesken puhelun. Ominaisuus poistettiin iOS 12:n julkaisun ohessa, mutta nyt se on käyttäjien toiveesta palautettu takaisin. Kuvien tallentaminen onnistuu ainakin toistaiseksi vain kahdenvälisissä puheluissa.

Sekä iPhone- että iPad-mallit saavat päivityksen mukana myös bugikorjauksia muun muassa Face ID -lukitusta ja automaattista aikavyöhykkeen vaihtamista koskeviin ongelmiin.

Maceille julkaistu macOS Mojave 10.14.2 puolestaan tuo tuen Wi-Fi-puheluista lähetettävälle tekstille (RTT) sekä lukuisia bugikorjauksia ja parannuksia. HomePodia päivitys valmistaa Kiinan ja Hong Kongin markkinoita varten.

Lisätietoja iOS 12.1.1:n uudistuksista on saatavilla Applen verkkosivuilta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja