Apple julkaisi iOS 12.1.1 -päivityksen

Apple on julkaissut iOS 12.1.1 -päivityksen iPhone- ja iPad-laitteilleen.

Uunituoreen iPhone XR:n käyttäjät voivat päivityksen myötä esikatsella ilmoituksia pitämällä ilmoitusta kosketettuna jonkin aikaa. Toiminto hyödyntää haptista kosketusta ja on tulevaisuudessa tulossa muillekin iPhone-malleille. Kaikki vuoden 2018 iPhone-uutuudet puolestaan saavat FaceTime-puheluihin painikkeen, jolla voi helposti vaihtaa etu- ja takakameran välillä.

FaceTime saa iOS 12.1.1:n myötä takaisin mahdollisuuden napsia live-kuvia kesken puhelun. Ominaisuus poistettiin iOS 12:n julkaisun ohessa, mutta nyt se on käyttäjien toiveesta palautettu takaisin. Kuvien tallentaminen onnistuu ainakin toistaiseksi vain kahdenvälisissä puheluissa.

Sekä iPhone- että iPad-mallit saavat päivityksen mukana myös bugikorjauksia muun muassa Face ID -lukitusta ja automaattista aikavyöhykkeen vaihtamista koskeviin ongelmiin.

Maceille julkaistu macOS Mojave 10.14.2 puolestaan tuo tuen Wi-Fi-puheluista lähetettävälle tekstille (RTT) sekä lukuisia bugikorjauksia ja parannuksia. HomePodia päivitys valmistaa Kiinan ja Hong Kongin markkinoita varten.

Lisätietoja iOS 12.1.1:n uudistuksista on saatavilla Applen verkkosivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja