Anu Puumalainen avaa podcastissa, millaista sisältöä tekee OnlyFansiin – näin hän vastaa kysymykseen tuloista

Big Brotherista tuttu Anu Puumalainen on vieraana Aki Linnanahteen podcastissa.

Big Brother -ohjelmasta julkisuuteen noussut Anu Puumalainen tekee nykyään uraa OnlyFansissa. Puumalainen on vieraana Podimo-palvelussa ilmestyvässä Aki Linnanahteen Talk Show’ssa puhumassa uudesta aluevaltauksestaan.

Puumalainen on tehnyt reilun parin kuukauden ajan sisältöä OnlyFansiin, mutta hän ei osannut vielä sanoa Linnanahteelle, kuinka rohkeaan suuntaan mahdollisesti tulevaisuudessa vie sisältöä.

– Tällä hetkellä minulla on selkeä raja siinä, että tykkään antaa ihmisille sellaista sisältöä, että niillä itsellä jää mielikuvitukselle varaa, Puumalainen kertoo Linnanahteelle.

Linnanahde kysyi suoraan Puumalaiselta, kuinka paljon tämä on tienannut OnlyFansilla. Aikaisemmin Puumalainen työskenteli asuntomyyjänä. 

– Olen tullut toimeen tosi hyvin. Vaihtelevat asuntomarkkinat versus nyt, niin kyllä saan yöni nukuttua, Puumalainen vastasi kierrellen.

Linnanahde jatkoi vielä puhumista rahasta ja kysyi, mikä on ollut Puumalaisen tuottoisin päivä. Linnanahde ottaa esimerkiksi Susanna Penttilän, joka on tienannut valtavia summia rahaa ja parhaana päivänä jopa yli 8000 dollaria.

Puumalainen harmittelee, ettei ottanut ennen haastattelua tarkkaa summa selville tuottoisimmasta päivästä.  

– Ei se ehkä Susanna Penttilän 8500 dollarin yllä, mutta ei se hirveästi jää siitä allekaan, Puumalainen vastaa.

Puumalaisella on 8- ja 11-vuotiaat pojat, ja hän on käynyt lastensa kanssa läpi uuden työuransa. Hän on näyttänyt lapsilleen omia kuviaan ja kertonut, että äiti on välillä rohkeammissa vaatteissa.

– Se on ollut ihan ok pojille. 

Puumalaisella on selkeitä tulevaisuuden suunnitelmia OnlyFans-uralla.

– Haluaisin päästä kansainvälisille markkinoille ja haluaisin myös alkaa kouluttamaan OnlyFans-uraa ajattelevia nuoria. 

Lue myös:

    Uusimmat