Me Naiset: Liki 400 000 euron liikevaihdon yritystä pyörittävä Vappu Pimiä sai muilta julkkiksilta rahaan liittyvän vinkin – päätti toimia päinvastoin

Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan – kertoo nyt pelottavista hetkistä ja törkypalautteesta 6:05
Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan ja katsoi omaa lähetystään – näin suosikkijuontaja reagoi

Juontaja Vappu Pimiä kertoo Me Naiset -lehdessä avoimesti suhteestaan rahaan, ja sanoo suoraan, miksi tahtoo puhua aiheesta julkisesti.

Suomen suosituimpiin juontajiin lukeutuva Vappu Pimiä tienasi vuonna 2019 ansiotulona yli 90 000 euroa ja pääomatuloina yli 20 000 euroa.

Pimiä juontaa huippusuositun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lisäksi myös muun muassa Maajussille Morsian -ohjelmaa. Lisäksi hän on somevaikuttaja ja yrittäjä. Pimiän yrityksen Dark May Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 hulppeat 394 000 euroa.

Tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa Pimiä kertoo suhteestaan rahaan ja puhuu rahasta myös sijoittamiseen kannustavassa Moona Laakson elokuussa ilmestyvässä uutuuskirjassa Vaurastu kuin nainen (Into), jossa kuullaan 12 menestyneen suomalaisnaisen tarinat rikastumisesta. 

Me Naisten haastattelussa Pimiä paljastaa saaneensa muilta julkkiksilta yhden rahaan liittyvän vinkin.

– Kauemmin julkisuudessa olleet ovat toisinaan neuvoneet, ettei rahankäytöstään kannattaisi puhua julkisesti ja että kynttilät on parempi pitää vakan alla. Siihen tarvitaan muutosta. Jos naiset eivät uskalla edes puhua kiinnostuksestaan varallisuuteen, säästämisestä tai sijoituksistaan, eivät naiset uskalla niihin sitten ryhtyäkään, Pimiä perustelee lehdessä sitä, miksi päätti itse toimia päinvastoin.

Pimiä tunnustaa Me Naisissa kantaneensa itsekin nuorempana "ihan tarpeeksi rahaa" Louis Vuittonille, mutta hämmästelee sitä, miksi niin moni nuori käyttää pienen omaisuuden merkkilaukkuihin. Pimiä antaakin nuorille vaihtoehtoisen sijoitusvinkin.

– Joskus laskeskelen, että samalla rahalla olisi jo saanut pienen sijoitusyksiön poikimaan vuokratuottoa. Miksi nuoret eivät mieti sijoituksiaan näin – ehkä kannattaisi, hän toteaa.

Myös radiojuontajana tunnetun Vappu Pimiän pitkä ura televisiossa alkoi, kun hän pääsi 2000-luvun alussa juontamaan yöchat-lähetystä. 

43-vuotias Pimiä on sittemmin juontanut TTK:n ja Maajussien lisäksi muun muassa Big Brotheria ja vetänyt Korkojen kera -keskusteluohjelmaa yhdessä Jenni Pääskysaaren kanssa. Viimeisimmäksi Pimiä teki Vappu ja Marja Live -talkshow'ta yhdessä Marja Hintikan kanssa.

Satoja suoria lähetyksiä juontanut Pimiä kertoi keväällä MTV Uutisten haastattelussa, että suorat lähetykset sykähdyttävät edelleen.

– Suorassa lähetyksessä on parasta se adrenaliini, rakastan sitä. Lähetyksen ensimmäinen minuutti on kaikista paras, sua oksettaa ja pelottaa, mutta samaan aikaan se tunne on niin mieletön, hän hehkutti.

– Sitä tunnetta ei saa mistään muualta. Se on paras hetki ja aina yhtä ihana.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat