Antti Tuiskun vuokrasopimus Rovaniemellä päättyi – näin hän vastasi parisuhdeuteluihin Emma-gaalan punaisella matolla

4:18
Näillä mielin Antti Tuisku astelee punaiselle matolle pitkän tauon jälkeen: "On tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi"

Antti Tuisku saapui hyväntuulisena Emma-gaalan punaiselle matolle. 

Poptähti Antti Tuisku on viettänyt kuluneen talven kotipaikkakunnallaan Rovaniemellä, jossa hän on päässyt nauttimaan yhdestä lempiharrastuksestaan: hiihtämisestä.

Koronapandemian vuoksi Tuisku on joutunut siirtämään keikkojaan, muun muassa stadionkeikan. Poppari ei ole jäänyt kuitenkaan toimettomaksi, vaan on kirjoittanut 14 kuukauden aikana kirjan menestymisestä. Lisäksi hän julkaisi alkuvuodesta uutta musiikkia.

Tuisku poseerasi kameralle tyylikkäänä mustissa kiiltonahkakengissä sekä Dusty - Marjut Uotilan suunnittelemassa paidassa. Punaisella matolla poseeraaminen on tyystin toisenlainen maailma, missä hän on viime aikoina ollut. 

– Olin viime viikolla hiihtelemässä Kilpisjärvellä hiihtäjäkavereideni kanssa, tämä on vähän kuin olisi tullut toisenlaiseen maailmaan! Ihana nähdä kollegoita ja alan ihmisiä, hyväntuulinen mies naurahtaa MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Tuisku kertoo, että vuokrasopimus Rovaniemellä on tullut päätökseen ja hän on palannut takaisin etelään. Koneet tulevien keikkojen suhteen alkavat käynnistyä.

– Voin mie sanoa, että kyllä mie lavoilla jaksan pomppia, Tuisku vastaa, kun häneltä kysytään kunnostaan.

Tuisku on ollut vaitonainen suhde-elämästään julkisuudessa. Mitä hän vastaa MTV Uutisille, kun kysytään, onko aikaa parisuhteelle?

– Sanotaanko näin, että kun siellä Kilpisjärven laduilla hiihtelee, ei siinä kauheasti kuin sitä hiihtoa mieti.

Katso haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja