Antti Tuiskun Olympiastadionin keikat siirtyvät syksyyn

Antti Tuisku ilmoitti Bailantai-konserttien siirtymisestä toistamiseen.

Laulaja Antti Tuiskutiedottaa Instagramissa, että hänen jo kertaalleen siirretyt Bailantai-konsertit Olympiastadionilla siirretään syksylle.

– Antti Tuisku ja Warner Music Live siirtävät kesäkuulle kaavaillut Bailantai-konsertit syyskuulle 2021. Uudet Bailantai-konserttipäivät ovat 17. ja 18. syyskuuta 2021, Instagram-tiedotteessa kerrotaan.

– Haluan, että kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai miettiä omaa tai läheistensä terveyttä siinä vaiheessa, kun Olympiastadionilla bailataan kaksi iltaa putkeen, Tuisku kirjoittaa.

– Näen jo sieluni silmin kuinka syyskuiset Bailantai-konsertit kruunaavat kesän ja puhaltavat uutta positiivista tuulta vaikean korona-ajan jälkeen.

– Alkusyksyn pimenevissä illoissa show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus. Hyvää kannattaa odottaa, Antti Tuisku sanoo.

Syyskuun konsertteja valmistellaan tiedotteen mukaan luottavaisin mielin. Myös aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.


– Voin vannoa ja luvata, että pitkään ja hartaudella jatkunut työ konsertteja varten tulee näkymään maailmanluokan meininkinä!

– Sanomattakin selvää, että noina kyseisinä iltoina monta asiaa nivoutuu yhteen; täyttyvät unelmat, uuden ajan alku, helpotus ja ennen kaikkea musiikin maailmaa parantava voima, Tuisku päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja