Tappouhkauksia ja rajua kiusaamista kohdannut tubettaja Tuure Boelius, 17: "En jaksaisi tehdä tätä juttua, jos kaikki vain rakastaisivat minua"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaaliin tiensä tanssinut YouTube-tähti ja muusikko Tuure Boelius kertoo MTV uutisten haastattelussa rajuista elämänkokemuksistaan ja siitä, miten ne muokkasivat nuorukaisesta menestyneen mediapersoonan.

YouTube-tähti ja muusikko Tuure Boelius, 17, kohahdutti ampiaispesää viime keväänä julkaisemalla poikien välisestä rakkaudesta kertovan Lätkäjätkä-Ville-kappaleen juuri ennen jääkiekon MM-kisoja.

Tähti sai tuolloin ylistystä rohkeudestaan, mutta ”kohukappale” toi tubettajalle myös tappouhkauksia.

– Kohu oli loppujen lopuksi aika rankkaa. Oli myös hienoa huomata, että joku asia mitä minä teen, aiheuttaa sen kokoisen keskustelun. Sain ihan älyttömästi fiilistä siitä, Boelius kertoo.

Omaperäisiä, vahvoja ja mielenkiintoisia ihmisiä, kuten Britney Spearsia ihaileva 17-vuotias laulaja haluaa jatkossakin herätellä ihmisiä omalla tyylillään.

– En jaksaisi tehdä tätä juttua, jos kaikki vain rakastaisivat minua. Jos en provosoisi yhtään ihmisiä ja kaikki vaan tykkäisivät minusta – sellaiset ihmiset ovat tylsiä. Kun herättää eri reaktioita ihmisissä, resonoi se minulle, että olet kiinnostava.

"Jännittävää, että tämä kaikki tulee näin nuorena"

Tanssikisassa syksyn aikana katsojat valloittanut nuorukainen muutti kotoaan Porista puolitoista vuotta sitten omaan asuntoon Helsinkiin.

Tammikuussa 18 vuotta täyttävä tähti keskittyy täysillä menestykselliseen uraansa muusikkona ja tubettajana. Koulunpenkille hän ei aio palata.

– On todella hienoa, että oma ura menee eteenpäin. Toisaalta se on myös jännittävää, että tämä kaikki tulee näin nuorena. Laitan tähän nyt kaiken minun ajan ja jaksamisen. Jos tämä yhtäkkiä, vaikka loppuisi.

Jos se loppuisi, olisi Tuurelle töitä tarjolla media-alalla.

– Minulle on tarjottu myös vakituista työtä eri paikoista. Kai sitä pidetään todisteena siitä, että osaa jotain, jos on onnistunut sellaisen toimivan henkilöbrändin ja kasvattamaan itsestään yhden isoimman mediapersoonan Suomessa.

"Veikkaan, että minun on pitänyt kokea se, että voin nyt olla tällainen kuin olen"

Menestyksestä huolimatta, Boelius tietää, että asiat olisivat voineet mennä toisinkin. Nuorukaista kiusattiin rajusti koulussa, mikä muokkasi häntä.

– Veikkaan, että olisin varmasti tosi erilainen, jos sitä ei olisi tapahtunut. Se on kasvattanut minua todella paljon. Se on ollut niin iso asia ja rankkaa. Sen kanssa olen oikeasti joutunut taistelemaan. Kun miettii niitä hetkiä taaksepäin, tulee kylmät väreet ja alkaa oikeasti inhottaa, mutta veikkaan, että minun on pitänyt kokea se, että voin nyt olla tällainen kuin olen.

"Tämä on ollut oikeasti todella rankkaa"

Ensi sunnuntaina nähtävässä Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa, Boelius aikoo antaa kaikkensa parinsa Ansku Bergströmin kanssa. Ohjelmassa mukana olo, on kasvattanut tähtitanssijaa.

– Treenattiin Anskun kanssa 7 tuntia eilen. Tämä on ollut oikeasti todella rankkaa. Olen varmasti muuttunut ihan hirveästi. Olen oppinut armollisuuttaa itseään kohtaan ja itsestäni asioita, miten toimin tietynlaisissa tunnetiloissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali sunnuntaina kello 19:20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja