Antti Tuisku päättää uransa Ruisrockissa 2023

Esiintymislavoille palannut poptähti Antti Tuisku kirjoitti esikoiskirjaansa keikkataukonsa aikana 2:16
Antti Tuisku kirjoitti esikoiskirjansa keikkatauollaan.

Antti Tuiskun uran viimeinen keikka koetaan Ruisrockissa Turussa 7.–9.7.2023.

Poptähti Antti Tuiskun viimeinen keikka nähdään Ruisrock-festivaalilla ensi kesänä 7.–9.7.2023. Asia käy ilmi festivaalin tiedotteesta.

Ruissalossa järjestettävän festivaalin jälkeen artisti vetäytyy keikkalavoilta ja sinetöi artistiuransa toistaiseksi.

Antti Tuisku on suomalaisella musiikkikentällä massiivinen artisti, mistä tuoreimpana esimerkkinä ovat ikoniset Bailantai-keikat Olympiastadionilla. Hittejä toisensa perään julkaissut tekijä onkin jättänyt jälkensä suomalaiseen popmusiikkiin.

– Nyt kun tiedän vetäytyväni pois keikkalavoilta ja elämässäni alkaa puhaltaa uudet tuulet, sitä alkaa automaattisesti summaamaan asioita omassa päässään. Yksi hienoimpia asioita näiden vuosien aikana on ollut lämpimät kesäillat, suuret festivaalit ja maailmaa rakastava yleisö, joka on tullut unohtamaan maailman murheet hyvän musiikin ja seuran avulla, Tuisku kertoo tiedotteessa.

– Ruisrock-esiintymiset ja näky lavalta käsin kohti valtavaa yleisöä on piirtynyt verkkokalvoilleni ikuisiksi ajoiksi. Siksi on äärimmäisen merkityksellistä päättää toistaiseksi aktiivinen artistiurani juuri Ruisrockin lavalle tulevana kesänä.

Tuisku on erityisen tunnettu keikoistaan, joita leimaavat intensiivisen lavapresenssin lisäksi visuaalisuus, vaativat koreografiat ja yllätyksellisyys. Heinäkuussa 2023 Ruisrock-yleisö saa vielä kerran todistaa tätä kaikkea lukuisten muiden musiikkielämysten lisäksi.


Lue myös:

    Uusimmat