Antti Tuisku kertoo kirjassaan julkisuuden kääntöpuolista: "Kotini postilaatikkoon jätettiin pommi"

Antti Tuisku valmistautuu kesän kiertueeseensa 1:46

Antti Tuiskusta kertova elämäkertateos käsittelee kattavasti laulajan tähänastista elämää. Tuisku puhuu kirjassa avoimesti suhteestaan julkisuuteen.

MTV haastatteli Antti Tuiskua Emma-gaalan punaisella matolla helmikuussa. Katso video yllä!

Jättisuosittu laulaja Antti Tuisku, 34, rajaa tarkasti sen, kenestä ja mistä hän puhuu julkisuudessa. Tuisku kertoo suhteestaan julkisuuteen miehen itsensä sekä toimittajien Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aron kirjoittamassa Antti Tapani -elämäkerrassa (WSOY).

Tuisku päätyy jo kirjan alussa puhumaan perinpohjaisesti asiasta. Hän painottaa, että laulajan yksityiselämään kuuluu muitakin kuin hän itse.

– Suurin osa heistä ei ole eikä halua olla julkisuudessa, minkä mie ymmärrän todella hyvin. Heitä mie haluan suojella. Olis ihan hirveää, jos mulle tärkeät ihmiset menettäisivät oman yksityisyytensä siksi, että ovat mun kanssa tekemisissä, Tuisku sanoo.

Idols-ohjelmasta julkisuuteen vuonna 2003 noussut Tuisku toteaa, ettei hän ole ikinä "levitellyt yksityiselämäänsä" ja siitä hän myös pitää kiinni. Hän aikoi luetuttaa kirjansa juristillaan linjan pitämiseksi.

Tuisku sanoo miettivänsä myös turvallisuuttaan.

– Ei se varmaan kenellekään ole yllätys, että iso suosio tuo mukanaan ikäviä, uhkaaviakin juttuja. Kotini edustalla pyörii jatkuvasti uteliaita silmäpareja. Välillä on helikopterit pörränneet yläpuolella. Seitsemän kopteria olen laskenut. Ei se ole mukavaa.

Laulaja kertoo, että kerran hänen kotinsa postilaatikkoon jätettiin pommi.

– Se räjähti. Laatikko meni paskaksi ja se piti vaihtaa. Koskaan ei selvinnyt, kuka sen teki. Ei onneksi tapahtunut sen pahempaa.

Tuisku sanoo kirjassa, että mainituista syistä hän ei puhu julkisuudessa eikä elämäkertakirjassaankaan esimerkiksi siitä, millä paikkakunnalla hän asuu.

Mies painottaa olevansa avoin ihminen ja puhuvansa suoraan asioista, joilla on ollut hänelle merkitystä, ja joilla uskoo olevan merkitystä muillekin.

Antti Tapani (WSOY) ilmestyy 30. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat