Antti Tuiskulta isoja paljastuksia HS:lle: Väkivaltainen kumppani löi lautasella ja uhkasi ajaa kalliota päin – oli myös lähellä tulla isäksi

Suomen kirkkaimpiin pop-tähtiin kuuluva Antti Tuisku kertoo tämän päivän Helsingin Sanomissa eläneensä väkivaltaisessa parisuhteessa. 

Video: Huhtikuussa Tuisku toteutti syöpää sairastaneen pienen Jamillan toiveen.

Helsingin Sanomien erikoishaastattelu liittyy pian julkaistavaan kirjaan, jonka toimittajat Antti Aro ja Anton Vanha-Majamaa ovat kirjoittaneet.

Sen luvataan kertovan asioista, joista Tuisku ei ole ennen puhunut.

Tuisku teki toistaiseksi viimeisen keikkansa kesäkuun viimeisenä päivänä. Siitä saakka hän on viettänyt lomaa mökillään Ylitorniossa koiransa Viljon kanssa.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen - helmikuisella videolla Tuisku kertoo, miten hän valmistautuu viimeiseen keikkakesäänsä.

Antti Tuisku valmistautuu kesän kiertueeseensa 1:46

Nyt Helsingin Sanomien erikoishaastattelussa Tuisku kertoo paenneensa tälle mökille vuosia sitten, kun hän eli parisuhteessa, jossa esiintyi rajuakin väkivaltaa. Esimerkiksi ajelu Mannerheimintiellä päättyi luisuun, kun pelkääjän paikalla ollut seurustelukumppani veti käsijarrusta. Toisella kertaa tämä uhkasi ajaa kalliota päin, kun Tuisku oli kyydissä. 

Tuisku sai myös nyrkistä silmään useita kertoja. Ja anteeksipyyntöjä. 

Verinen käsirysy

Erään baari-illan jälkeen Tuiskua lyötiin lautasella päähän. Hän kertoo HS:lle säikähtäneensä omaakin reaktiotaan, kun tappelu meni käsirysyksi.

Mutta taas hän antoi anteeksi eikä tehnyt rikosilmoitusta julkisuuden pelossa.  Lopulta levy-yhtiö patisti häntä luopumaan suhteesta.

– Ja sitten koko ajan on läsnä myös epäonnistumisen pelko. On vaikea myöntää itselleen, että sulla on mennyt ihmistuntemus aivan vihkoon. Siksi väkivallasta ei oikein haluaisi kenellekään edes puhua, Tuisku sanoo HS:n haastattelussa.

Voisi olla isä

Idols-kilpailusta suosioon ponnistanut Tuisku on antanut haastatteluita aiemmin esimerkiksi koulukiusaamisesta sekä omaan uraansa ja identiteettiinsä liittyvistä haasteista. 

Lisäksi kirjassa kerrotaan, että Antti Tuisku voisi olla isä. Hän seurusteli vuosia sitten naisen kanssa, joka kertoi myöhemmin tulleensa raskaaksi. 

Raskaus päättyi aborttiin naisen toiveesta, eikä Tuisku halua asiaa jossitella.

Tämän enempää Tuisku ei Hesarin mukaan kirjassakaan kerro parisuhteestaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Mulle itselleni on ollut tärkeintä, että olen sinut itseni kanssa. Haluan pitää edes jotkut omat asiani itselläni,  Tuisku sanoo Helsingin Sanomissa.

Lue myös:

    Uusimmat