Antti Lindtmanin, 40, ja Kaija Stormbomin, 60, suurin haave toteutui tyttären syntymän myötä – perheuutisen jakaminen jännitti yhden asian takia

Kansanedustaja Antti Lindtman ja Kaija Stormbom saivat lapsen, kun Kaija oli 54-vuotias – avaavat MTV Uutisille perhearkeaan 19:20
Kansanedustaja Antti Lindtman ja Kaija Stormbom saivat lapsen, kun Kaija oli 54-vuotias – avaavat MTV Uutisille perhearkeaan

Antti Lindtman ja Kaija Stormbom ovat eläneet ruuhkavuosiaan pitkälti poikkeuksellisten vuosien aikana.

Vuonna 2017 SDP:n kansanedustaja Antti Lindtmanin ja hänen puolisonsa Kaija Stormbomin elämässä elettiin jännittäviä aikoja. Pariskunta oli toivonut pitkään yhteistä lasta, ja heidän toiveensa oli toteutumassa, sillä Stormbom oli raskaana. He kuitenkin jännittivät asian tuomista julkisuuteen, sillä tuohon aikaan Stormbom oli 54-vuotias ja Lindtman puolestaan 35-vuotias. 

Stormbomin mukaan jälkikäteen ajateltuna jännitykseen ei kuitenkaan ehkä ollutkaan syytä. 

– Jännitin sitä kyllä ehkä enemmän kuin olisi ollut tarpeenkaan. Sen ensimmäisen tiedon jälkeen, kun siitä julkisesti puhuttiin, niin sen jälkeen tuli tietysti paljon kyselyitä ja ihmettelyä ja kommentteja. Mutta sen jälkeen eipä juurikaan, Stormbom muistelee. 

Lindtman on puolisonsa kanssa samoilla linjoilla. Asiaan kuitenkin tuolloin liittyi myös parille itselleen paljon latautuneita tunteita, sillä he olivat haaveilleet lapsesta lähes koko yhdessä olonsa ajan. Tuohon aikaan he olivat olleet yhdessä jo yli kymmenen vuotta. 

– Kun vihdoin ja viimein tuli tämä ihana tieto, kaikista tärkeintä oli, että kaikki menee hyvin, ja kaikki muu oli pienempää. Tottakai mietitytti, että mitä ihmiset ajattelevat. Mutta lopputulos oli sitten sellainen, että ehkä se yllätti meidät molemmat itsemmekin.

Sen lisäksi, että reaktioita herätti vauvan saaminen 54-vuotiaana, samalla ilmi tuli ensimmäistä kertaa Stormbomin mukaan toden teolla myös hänen ja Lindtmanin ikäero. 

– Emme olleet siitä ihan hirveästi puhuneet, jossain sivulauseessa toki, mutta emme sillä lailla samalla tavalla. Mutta onneksi tänä päivänä eletään sellaista aikaa, ettei iällä ole mitään väliä. 

Antti Lindtman ja Kaija Stormbom avasivat MTV Uutisille yhteistä perhearkeaan. Yllä olevalla videolla he kertovat, millaisen vastaanoton heidän perheuutisensa sai kuusi vuotta sitten, miten he tukevat toisiaan vanhemmuudessa sekä mitkä piirteet kummastakin näkyvät vahvasti marraskuussa 6 vuotta täyttävässä Sofia-tyttäressä.

Lue myös:

    Uusimmat