54-vuotiaana raskaaksi tullut Kaija Stormbom muistaa hetken, kun sai tietää odottavansa lasta: "Antti epäili, että onko se vähän haalean sininen"

1:30

Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan Studio-ohjelman sunnuntaina jaksossa on aiheena kasvatus. 54-vuotiaana raskaaksi tullut Kaija Stormbom kertoo ensituntemuksistaan, kun hänelle selvisi miehensä kanssa, että he odottavat lasta.

Kaija Stormbom muistaa tarkalleen sen hetken, kun hän sai tietää miehensä, kansanedustaja Antti Lindtman kanssa, että he odottavat lasta.

– Se oli uskomaton hetki. Se oli sunnuntai-ilta, kun me tehtiin raskaustesti. Testi piti tehdä maanantaina, mutta haluttiinkin tehdä se jo sunnuntaina. Kun siinä tulosta odoteltiin ja sininen viiva ruutuun räpsähti, kyllä siinä vähän haukottiin henkeä, Stormbom muistelee.

Kaija muistaa, kuinka hänen miehensä Antti epäili heti, että mahtaakohan sunnuntai-iltana saatu tulos pitää oikeasti paikkansa.

– Antti vähän spekuloi, että se on vähän haalean sininen, Stormbom naurahtaa.

Jokainen testi pelon paikka

Pariskunnan yhteisen lapsen saamiseen liittyy hänen mukaan pitkä, kipeäkin tarina. Takana oli lukuisia testejä, hoitoja sekä pelkoja siitä, miten heidän käy.

 - Jokainen testi oli aina pieni pelon paikka. Nyt jos taas tulee negatiivinen tulos, niin joka kerta siinä oli sellainen pieni suruaika. Kyllä sä viimeseen saakka pelkäät, että onko tulos negatiivinen.

Vaikka takana oli pitkä taival, Stormbom kokee, että pariskuntaa siunattiin lopulta aivan erityisellä onnella ja periksi ei annettu.

– Kyllä se oli vahva tunne. Se oli meillä niin pitkä se polku, siihen liitty niin monta eri vaihetta.

Studio MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 22.35.
Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja