Antti Kurhinen: Rikosilmoitus Jussi Parviaisesta

Tosi-tv-tähti on pahoittanut mielensä kohuohjaajan kirjoittelusta.

Venäjälläkin tosi-tv-uraa tehnyt Antti Kurhinen on joutunut selvittelemään elämässään ikävää selkkausta. Kohujulkkis Saana Parviaista tapaillut mies on päätynyt viemään ohjaaja Jussi Parviaisen kirjoittelusta ilmoituksen poliisille.

– Jussi Parviaisen blogikirjoittelut ovat huonontaneet mieltäni. Tein virallisen rikosilmoituksen eilen (maanantaina) Itäkeskuksen poliisiasemalle, Antti Kurhinen toteaa alakuloiseen sävyyn MTV3.fin Viihdeuutisille.

Parviaisen entinen Saana-vaimo ja Antti eivät ole tavanneet ensitreffien jälkeen, vaan heidän yhteydenpitonsa on siirtynyt pääasiallisesti sosiaalisen median puolelle. Antin mukaan syynä rikosilmoitukselle ovat syytökset, joita häneen on kohdistunut Parviaisen blogissa.

– Hän on solvannut minua sopimattomilla nimillä. Tutkimme asianajajani kanssa pykäliä kunnianloukkauksesta. Vaadin korvauksia niin paljon kun pystyn. Pyynnöistäni huolimatta hän ei jättänyt kirjoitteluaan blogissaan, hän kertoo järkyttyneenä.

Ikävästä tapahtumasta huolimatta 28-vuotiaan Kurhisen elämä sujuu mallillaan. Hän yrittää pyrkiä venäläiseen tosi-tv-ohjelmaan, joka kuvataan Meksikon auringon alla. Televisiosta tuttu mies mies aloittelee lisäksi uraa musiikkibisneksessä Drama Kaput -duon kanssa.

Antin tekemästä rikosilmoituksesta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat