Antti Kurhinen juhli syntymäpäiviään näyttävästi yökerhossa – katso

Antti Kurhinen juhlisti 28-vuotissyntymäpäiväänsä helsinkiläisessä yökerhossa.

Big Brotherista julkisuuteen noussut Antti Kurhinen juhli näyttävästi syntymäpäiviään lauantaina Helsingissä. 28 vuotta täyttänyt mies oli päättänyt juhlistaa uuden iän saavuttamista helsinkiläisessä Club Venue -yökerhossa, johon oli saapunut runsain määrin Antin kutsuvieraita. Julkisuudesta tuttuja henkilöitä paikalla olivat muun muassa Saana Parviainen, Geronima ja BB-Inka. Syntymäpäiviä juhlittiin näyttävissä merkeissä. Iloisen tapahtuman juhlinnan aikana nähtiin erilaisia musiikkiesityksiä, joiden joukossa lavalla juhlakansaa villitsi muun muassa SM-tason beatboksaaja ja Drama Kaput -duo.

– Aivan mahtavat synttärit. Olen tosi otettu, kun ihmiset tulivat niin tunteella. Esiintyjille vielä iso kiitos, hän iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Bileputki jäi päälle, sillä mies oli lähtenyt lauantaina vielä jatkoille. Juhlakansa syntymäpäivillä koostui paristasadasta ihmisestä, ja miehellä vientiä riittikin naisten keskuudessa. Juhliminen jatkui vielä sunnuntainakin.

– En jäänyt yhtään kylmäksi näistä synttäreistä. Naisia riitti enemmän kuin oli tarvetta. En seurustele, mutta kaikkea säätöä on, Antti Kurhinen vihjaa.

Antilla on riittänyt viimeisen vuoden aikana värikkäitä vaiheita. Mies vietti useamman kuukauden maailman pisimmässä tosi-tv-sarjassa Venäjällä, jossa hän sai nauttia suosiosta. Kesällä hän erosi lopullisesti entisestä vaimostaan, Henna Kalinaisesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat