Antti Holmalta roisia kuittailua Business Finlandin tukipaketeille – rohkea belfie villitsi somekansan: "Vau, mitkä näkymät!"

5:17
Näyttelijä Antti Holma kertoo kuulumisistaan koronatilanteen keskeltä New Yorkista.

Näyttelijä Antti Holma vitsailee Instagramissa saaneensa yritystukea peppupainoitteisia kuvia julkaisevalle konsulttiyritykselleen. 

Antti Holma vitsailee Instagramissa saaneensa valtion rahoitusyhtiö Business Finlandilta 100 000 euron tukipaketin peppu- ja pyllypainoitteisia kuvia julkaisevalle konsulttiyritykselleen. Mies julkaisi samalla rohkean belfien, joka räjäytti somen. 

– Olen kiitollinen 100 000 €:n yritystuesta, jonka sain Pyllyensser Oy -konsulttiyritykselleni, joka auttaa peppu- ja pyllypainotteisia instagram-vaikuttajia näinä vaikeina aikoina. Moni unohtaa, että meilläkin on hankalaa, emme saa ilmaisia hotelleja tai joogatrikoita enää entiseen malliin. Tämäkään peppukuva ei ole kaupallinen yhteistyö, vaikka kuinka myin mainospaikkaa pakaraan. Lisäksi poltin sekä paidan että muita asioita, kun lavastin tätä kuvaa. Voit tukea paikallisia pyllyvaikuttajia lähettämällä rahaa yritykselleni. Jaan varat sitten eteenpäin. Pysykää turvassa! Holma kirjoittaa.

Valtion rahoitusyhtiö Business Finland on jakanut koronakriisissä oleville yrityksille rahoituspaketteja. Maksimirahoituksen, eli 100 000 euroa, ovat saaneet muun muassa Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, Jounin kaupan Sampo Kaulanen ja Huono Äiti- sivustoa ylläpitävä Sari Helin. Tukea saaneet yrittäjät ja Business Finland ovat joutuneet kritiikin kohteeksi. Kritiikkiä on aiheuttanut muun muassa se, että kansalaiset ovat kokeneet, että tuet olisi pitänyt suunnata suuremassa hädässä oleville yrityksille.

Antti Holman rohkea peppukuva ja kannanotto saivat hetkessä aikaan kommenttien tulvan. 

– Minkälaisia tulevaisuuden näkymiä on Pyllyensser Oy:llä näin vastikään myönnetyn kehittämistuen myötä? T: Potentiaalinen sijoittaja

– Kunhan rajat ja rannat aukeavat – puhumattakaan kuntosalien kyykkypisteistä – pyllyjen kasvunäkymät ovat rajattomat, Antti Holma vastaa. 

– Vau, mitkä näkymät! Täydellistä! eräs seuraaja kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja