Anthony Joshuan lyönyt nyrkkeilytähti uhmakkaana uusintaotteluun – "Hän ei ole hyvä nyrkkeilijä"

Anthony Joshualle uransa ensimmäisen tappion yllättäen aiheuttanut Andy Ruiz Jr uhmaa olevansa paremmassa kunnossa, kun kaksikko ottaa toisistaan mittaa uusintaottelussa.

Ruiz voitti Joshuan monien yllätykseksi teknisellä tyrmäyksellä raskaansarjan titteliottelun seitsemännessä erässä. WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvyönsä menettänyt Joshua vaati tappionsa jälkeen uusintaottelua, mihin Ruizin taustatiimi on suostumassa. Ruiz lähtee tulevaan uusintaotteluun erittäin uhmakkaana.

– Uusintaottelusta tulee samanlainen. Aion olla entistä valmistautuneempi ja valmiimpi. Tiedän hänen vikansa. Hän pystyy vain juoksemaan ympäriinsä, hän ei ole hyvä nyrkkeilijä, Ruiz tylyttää Joshuaa Sky Sportsin mukaan.

Ruiz nousi Joshuan haastajaksi pikakomennuksella, kun alun perin britti-iskijän vastustajaksi ilmoitettu USA:n Jarrell Miller jäi kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä. Lyhyellä varoitusajalla otteluun valmistautunut jenkkiottelija lupaa tulevansa uusintaotteluun entistä paremmassa kunnossa.

– Ihmiset luulivat, että minä en tekisi mitään. Olin muka liian iso, liian ylipainoinen. En halua sanoa kaikkia asioita, joita aion muuttaa, mutta aion muuttaa paljon. Tulen kehään paremmalla painolla tällä kertaa. Siitä tulee huima ottelu, Ruiz hehkuttaa itsevarmana.

Lue myös:

    Uusimmat