Anthony Joshua paljasti sanansa Robert Heleniukselle tyrmäyksen jälkeen

Anthony Joshua tyrmäsi tylysti Robert Heleniuksen 0:33
Anthony Joshua tyrmäsi tylysti Robert Heleniuksen.

Robert Helenius kärsi sunnuntain vastaisena yönä tyrmäystappion seitsemännessä erässä ex-maailmanmestarille Anthony Joshualle. Britti paljasti lehdistötilaisuudessa, mitä hän sanoi tyrmäysvoiton jälkeen Heleniukselle.

39-vuotias Helenius oli pyydetty otteluun pikavärväyksellä, kun Joshuan alkuperäisen vastustajan Dillian Whyten dopingtestistä löytyi epäilyttäviä löytöjä. Heleniuksen ja Joshuan välinen kamppailu Lontoon illassa alkoi tasaisissa merkeissä, mutta lopulta seitsemännessä erässä nähtiin Joshuan oikean käden isku, joka pudotti Heleniuksen kanveesiin.

Heleniusta reilut viisi ja puoli vuotta nuorempi Joshua jakoi kiitosta suomalaiselle ottelun jälkeen. Hän esitti myös toiveen suomalaisnyrkkeilijälle koskien tämän uran jatkoa.

– Moderni nyrkkeily on erilaista ja mielestäni ei koskaan pitäisi luovuttaa. Hän on erittäin hyvä kyky ja voi aiheuttaa monille ongelmia. Jatka uraasi, kiitos sinulle. Arvostan sinua, että tulit pelastamaan tämän show'n, Joshua kertoi sanoneensa Heleniukselle tyrmäysvoiton jälkeen.

– Vaikka hän ei ollut menestys kehässä, niin hän oli valtava menestys show'n pelastamisessa, Joshua totesi Heleniuksesta.

Joshuan lehdistötilaisuus katsottavissa tästä .

Lue myös:

    Uusimmat