Anssi Kela turvautui somen apuun – pyrkii pelastamaan tyttärensä halloween-juhlat: "Tiedän mokanneeni pahasti"

Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa Anssi Kela:"En ole koskaan halunnut muuttua mielipideautomaatiksi" 12:28
Anssi Kela ei ole koskaan halunnut muuttua mielipideautomaatiksi: "Koti, perhe ja parisuhde ovat olleet kiellettyjä aiheita"

Anssi Kela turvautui sosiaalisen median apuun yrittäessään pelastaa tyttärensä halloweenin.

Muusikko Anssi Kela törmäsi vanhemmille tuttuun ilmiöön 9-vuotiaan tyttärensä kanssa halloweenia suunnitellessaan. 

Kela kertoo lapsensa fanittavan Stranger Things -sarjaa, jonka teemaisesti tytär myös haluaisi myös pukeutua halloween-juhliin. Asukokonaisuutta Kela lähti metsästämään kuitenkin liian myöhään, jolloin asuja ei ole enää juurikaan saatavilla.

Tilanteen seurauksena Kela turvautui sosiaalisen median apuun. Facebook-julkaisussaan Kela on jakanut kuvan tyttärensä yöpöydästä, joka sisältää paljon hittisarjaan liittyvää oheismateriaalia.

– Ensimmäisessä kuvassa on tyttäreni yöpöytä, joka on koristeltu Stranger Things -aiheisella materiaalilla. Hän on sarjan suuri fani. Siitäkin huolimatta, ettei ole katsonut sitä jaksoakaan, koska se ei sovi yhdeksänvuotiaalle.

Julkaisussa on VHS-kasetin muotoinen punainen Stranger Things -yövalo, joka on niin ikää Kelan mielestä hieno.

– Halloween on tulossa, ja tyttö on jauhanut jo viikkoja siitä, miten haluaa tänä vuonna pukeutua Eleveniksi.

Kyseinen asu on osoittautunut Kelan mukaan tärkeämmäksi kuin monivuotinen haave omasta koiranpennusta. Samalla hän toteaa halloweenin olevan nykyajan lapsille yllättävän iso asia.

– Jotenkin minä ja vaimoni onnistuimme tyrimään tämän homman. Olemme viimeiset pari päivää yrittäneet epätoivoisesti etsiä Eleven-asua, mutta olemme auttamattomasti myöhässä. Ne on myyty kaikkialta loppuun. Kiinasta saisi tilattua, mutta ensimmäiset juhlat ovat jo tämän viikon perjantaina. Ei ehdi.

Tilanteesta harmistunut lapsi meni Kelan mukaan itkien nukkumaan.

– Tiedän mokanneeni. Pahasti. Siksi käytän tämän kortin, ja käännyn puoleenne: pystyisikö joku jollain tavalla auttamaan? Toisessa kuvassa on asukokonaisuus, jollainen on haussa. Olisiko sinulla ehkä ylimääräinen? Tai tietäisitkö, mistä saisi?

Lopuksi Kela toteaa ottavansa kaikki vinkit kiitollisuudella vastaan. Julkaisun kommenttiosioon onkin satanut lukuisia vinkkejä siitä, mistä kyseisen hahmon asukokonaisuuden voisi viimetingassa saada kasaan.

Lue myös:

    Uusimmat