Anssi Kela poseerasi harvinaislaatuisesti vaimonsa kanssa 50-vuotisjuhlillaan – myös erityinen syntymäpäivälahja julki: "Mitä annetaan miehelle, jolla on jo kaikkea?"

Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa Anssi Kela:"En ole koskaan halunnut muuttua mielipideautomaatiksi" 12:28
Anssi Kela avoimena Viiden jälkeen -ohjelmassa: "En ole koskaan halunnut mielipideautomaatiksi".

Anssi Kela sai hyvin erityislaatuisen syntymäpäivälahjan.

Laulaja Anssi Kela täytti heinäkuussa pyöreät 50 vuotta, jonka kunniaksi Kelalle järjestettiin myös näyttävät juhlat.

Lisäksi tähteä muistettiin hyvin erityislaatuisella Tähtien sota -elokuvista tutulla lahjalla.

– Mitä annetaan syntymäpäivälahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Höpsis — ei kenelläkään ole kaikkea. Minulta esimerkiksi puuttui täydellinen R2D2-replika, Kela kirjoittaa Instagramissa.

Idea valtavasta replikasta tuli Kelan mukaan hänen vaimoltaan, joka poseeraa julkaisun toisessa kuvassa harvinaislaatuisesti rakkaansa kanssa.

– Onneksi vaimoni oli pannut merkille tämän puutteen, ja yhdessä kavereitteni kanssa hankki minulle oman R2D2:n, joka luovutettiin minulle sunnuntaina järjestetyissä juhlissa.

– Pakko sanoa, että yllätyin — mitään tällaista en osannut odottaa. Ihan paras lahja! Rakastavat kiitokset kaikille teille, jotka olitte mukana yllätyksessä, laulaja kiitteli.

Kyseessä ei ole ensimmäinen faniesine, jonka Kela omistaa. Muun muassa Vain elämää -ohjelmassa nähtiin Kelan lähestulkoon täydellinen jäljennös Ritari Ässän autosta, jonka hän rakennutti vuoden 1982 Pontiac Trans Amista.

Lue myös:

    Uusimmat