Ansaittua vai törkeää? Monet pettäjät paljastetaan nyt Facebookissa

Pettäjien touhut voivat paljastua koko maailmalle sosiaalisen median kautta!

Lähestulkoon jokaisella on junassa, töissä ja kauppakeskuksessa mukanaan älypuhelin. Siksi pettäjien kannattaakin varoa – heidän toimensa voivat paljastua koko maailmalle sosiaalisen median kautta! Paljastuksille on omistettu jopa oma nettisivu, jolla pettureita käräytetään.

Narahtamiseen johtaa usein tuuri: pettäjä unohtaa Facebook-profiilinsa auki, ja puolison pahin pelko käy toteen. Samalla voikin sitten kätevästi kostaa – vaikka kirjoittamalla pettäkäpuolison FB-statuksen hänen puolestaan. Näin se käy!

Marshall on nyt vapaa!

Marshall vaihtoi suhdestatuksekseen "sinkku".
"Rakas Marshall, jätit Facebookisi auki! Halusin sinun tietävän, miten söpöä on nähdä sinun flirttailevan massiivisen tyttömäärän kanssa. Vähän noloa minulle, todella... Mutta nyt sinä saat tuntea tuskani! Anteeksi, jos en ollut "tarpeeksi hyvä sinulle", niin, ettei sinun olisi tarvinnut tehdä tätä minulle.

Juttu on niin, että olet nyt sinkku... Joten tee, mitä tahdot! Kiitos, rakas... Että tuhlasit melkein vuoden elämästäni. Muistatko sopimuksemme? Otan sen XboXin, kun olet valmis.

Nuku hyvin, muru! Toivottavasti nukut tosi hyvin tänä yönä ;)"

"Kiva."

Vaimo jakoi miehensä kuvan Facebookiin. Mukana oli teksti "Jäit kiinni pettämisestä. Kiva."

"Ei se ole vaikeasti selitettävää"

Carmen vaihtoi suhdestatuksekseen "vaikeasti selitettävä".
Randy: Ei se ole vaikeasti selitettävää, että jäit kiinni useiden miesten kanssa sekstaamisesta.

"Rob, tavarasi löytyvät ulkoa"

Teksti Robin FB-statuksena: "Hei, tässä ei ole Rob, vaan yksi ärsyyntynyt ex-tyttöystävä. Haluan tiedottaa kaikille neidoille, joiden kanssa Rob on chattaillut ja järjestellyt tapaamisia kahden viime kuukauden aikana, että yksi, hänellä on tyttöystävä, kaksi, hän on jutellut ainakin viiden eri tytön kanssa sanoen samat jutut ja kolme, hän on nyt jätetty sinkku, jos joku vielä pitää häntä vaivan arvoisena.

Ps. Rob, sinun todella kannattaisi olla varovaisempi sen suhteen, kenen kanssa pelaat. Tavarasi löytyvät ulkoa hyväntekeväisyyspussista tänä iltana, toivottavasti ehdit ennen naapuria ja muita."

"Tämä luuseri ja hänen ystävänsä kehuvat useilla suhteillaan"

Steph jakoi kuvan miehestä Facebookissa: "Jos kuvassa on miehesi, olen joutunut kestämään kahden tunnin junamatkan Philadelphiasta kuunnellen samalla, miten tämä luuseri ja hänen ystävänsä kehuvat useilla suhteillaan ja miten heidän vaimonsa ovat liian typeriä tajuamaan tilanteen. Jakakaa, pliis."

"Olen suurin mulkero, joka maan päällä on kävellyt"

Vaimo kuvasi miehen pettämispuuhissa ja jakoi kuvan Facebookiin tekstillä: "Sain juuri aviomieheni kiinni pettämisestä hotellista toisen naisen kanssa, toivon, että teidän muiden päivä on hyvä!"

Monen yllätykseksi aviomies jakoi kuvan sitten omalle FB-seinälleen ja pahoitteli tilannetta: "Olen suurin mulkero, joka maan päällä on kävellyt, jos pystyisin pitämään "sen" housuissani, en varmaan olisi aiheuttanut niin paljon tuskaa."

"Missä palaa?"

Vaimon kertomus Facebookissa: "Tunnustus: Kun olin vielä naimisissa, minulla oli tunne, että hän pettää minua. Löysin autosta kondomipaketin. Paketti oli jo auki, joten puhkoin jokaisen kääreen. Liotin sitten kondomeja habaneronesteessä tunnin. Laitoin kumit takaisin autoon, ennen kuin hän heräsi. Hän sanoi menevänsä auttamaan äitiään jossakin asiassa tämän kotona. Hän lähti.

Kolme tuntia myöhemmin bestikseni soitti kertoakseen, että oli harrastanut seksiä "poikaystävänsä" kanssa ja oli nyt aivan tulessa alapäästään! Mieheni tuli kotiin ja asetti jääpussin alapäähänsä, hän sanoi, että poltti itsensä jossain. Lienee tarpeetonta sanoa, että mies menetti vaimonsa ja ystävätär ystävänsä. Kumpikaan ei tiedä, mitä tein. Jos näen heitä nykyisin, kysyn aina "missä palaa?""

Tälle naiselle pettäminen selvisi keskellä katua:


Lue myös:

    Uusimmat