Mainos

"Aviomieheni kertoi minulle, ettei ole koskaan rakastanut minua" – tässäkö ovat karmeimmat ystävänpäivätarinat?

Ystävänpäivän pitäisi olla mukava päivä, jolloin kiinnitetään entistä enemmän huomiota ystäviin ja siihen omaan sydämenvalittuun. Mutta kuten kaikki tietävät, aina eivät hommat mene kuin elokuvissa.

Vaikka ystävänpäivän suunnitelmasi olisivat karahtaneet kiville, deittisi olisi perunut tai kumppanisi ei muistanut tuoda kukkia, se ei taatusti ole mitään verrattuna näihin ystävänpäivän kauhutarinoihin, joita käyttäjät ovat jakaneet vuosien saatossa Reddit-sivustolla.

Pissivä ruotsalainen

"Tässä minä olen, 20-vuotias sosiaalisesti kömpelö ruotsalainen, jolla on tuskin lainkaan kokemusta tyttöjen kanssa. Jostain kumman syystä eilen keräsin rohkeutta kysyäkseni tyttöä ulos ystävänpäivänä.

Eikä hän vain sanonut kyllä, hän päätyi tulemaan kotiin kanssani yöksi. Tästä tarina alkaa.

Joten mikä saa unta rakastavan ihmiseen pomppaamaan ylös aamuneljältä ystävänpäivänä, päivänä, jolloin hän todella tarvitsee ylimääräistä energiaa?

Jotkut teistä Reddit-käyttäjistä uskotte olevanne sosiaalisesti kömpelöitä, mutta saanen nauraa. Ensimmäisen kerran, kun jaan sänkyni tytön kanssa, päädyn näkemään unta itsestäni menemässä vessaan pissalle. "Mikä on tämä lämmin tunne?" kysyn itseltäni. "Vyötäröni on niin lämmin!" Yhtäkkiä herään, kun tyttö huutaa ja kiljuu.

... Voi luoja, olin juuri pissannut sänkyyni. Olen 20-vuotias ja kastelin juuri sänkyni.

Antakaa minun kuolla."

(Reddit-käyttäjä: sociallyawkwardvikin)

Kirje tyttöystävältä...

"Rakas Reddit: Erosin tänään... ystävänpäivänä... naisesta, jonka kanssa olin liki neljä vuotta... sähköpostin välityksellä. Hän lopetti eroviestin sanoilla: "En ota sinuun yhteyttä." Vau, kiitos."

(Reddit-käyttäjä: ayesee)

Kiitti kaveri!

"Kuudennella luokalla olin ihastunut tyttöön, ja halusin lähettää hänelle ruusun (mikä oli koulussa tapana), mutta en halunnut hänen tietävän, että se olin minä (käsialani on erittäin tunnistettava ja olin todella ujo). Joten maksoin yhdelle kaverilleni dollarin, jotta hän kirjoittaisi korttiin tytön nimen ja "Hyvää ystävänpäivää, toivoo salainen ihailijasi". Hän meni tiskille lounastunnilla antamaan kortin. Kaikki lounaspöydässäni katsoivat, kun yksi opettajista vei kortin Laurenille (joka oli hänen nimensä): katsoimme edelleen, kun hän hymyili ja kikatti ystäviensä kanssa, pomppasi ylös ja juoksi tiskille, jolla myytiin kortteja/ruusuja, kirjoitti jotain ja juoksi takaisin pöytäänsä. Hetkeä myöhemmin opettaja nousi ylös, käveli pöytäni ääreen ja antoi kortin ystävälleni (jolle olin maksanut kortin kirjoittamisesta). Se oli Laurenilta. Hän oli tunnistanut käsialan ja halusi mennä treffeille. Ystäväni nousi ylös, meni hänen pöytäänsä ja otti kutsun vastaan. Idiootti."

(Reddit-käyttäjä: lostfan815)

Rakkaudeton päivä

"Viime ystävänpäivänä aviomieheni kertoi minulle, ettei ole koskaan rakastanut minua. Se oli päivä, joka aloitti eroprosessimme. Matkalla kotiin toiseen osavaltioon hän pysähtyi exänsä luona."

(Reddit-käyttäjä: kb13733)

Millä tavoin suomalaismiehet yrittävät tehdä vaikutusta naisiin? Katso humoristinen video miesten mokista:

Entä mitä oikeastaan on ystävyys? Tai rakkaus? Lapset kertovat videoilla:

2:20

Lähde: Someecards

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja