Anniina Valtonen julkaisi hauskan raskauskuvan – yksi asia jää hetkeksi "ansaitulle tauolle"

Anniina Valtonen lukee Joonas Nordmanille 0:28
Katso hupaisa video! Anniina Valtonen luki Joonas Nordman Show'ssa!

Anniina Valtonen odottaa esikoistaan.

Ylen meteorologi Anniina Valtonen odottaa esikoistaan kumppaninsa kanssa. Valtonen esittelee Instagram-kuvassa suloisesti pyöristynyttä raskausvatsaansa ja paljastaa samalla, että häntä ei tulla hetkeen näkemään tutussa mekossa.

– Luottomekkoni jäänee tämän säälähetyksen jälkeen ansaitulle tauolle. Tämä mekko on vuosien takainen kirpparilöytö. Se on palvellut hetkinä, kun on vaatekriisi tai kun on väsy, eikä tiedä mitä pistäisi päälle lähetykseen. Mekkoa ei ole tarvinnut ikinä silittää, joten sen on voinut kiireisinä päivinä vain kiskaista päälle tietäen, että näyttää edustuskelpoiselta ruudussa. Se on myös piristänyt monesti mieltä ihanalla pinkin sävyllään, Valtonen kirjoittaa kuvien yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Valtonen kertoi elokuussa Gogi Mavromichalisin luotsaaman Gogin kantabaari -podcastissa haaveilleen kumppaninsa kanssa vauvasta pitkään, ja että äidiksi tuleminen on aina ollut hänen suurin unelmansa. Meteorologin mukaan vauvaa yritettiin vuosien ajan, mutta tuloksetta.

– Sitten kävimme aikamoisen setin läpi lapsettomuushoitoja, eikä mitään tapahtunut. Sehän on henkisesti ja fyysisesti ihan yhtä helvettiä, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat