Anniina Valtosen lapsi syntyi

Anniina Valtonen lukee Joonas Nordmanille 0:28
Saisitko sinä selvää Anniina Valtosen meteorologitermeistä?

Meteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtosen lapsi syntyi.

Meteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen on saanut lapsen. Valtonen kertoo ilouutisen Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä.  

Kuvassa on omaa syntymäpäiväänsä juhliva melko tuore äiti. Äiti, jonka koti on kaaoksen vallassa, mutta se ei haittaa juuri nyt. Äiti, jonka keho on väsynyt ja kipeä paikoista, joista ei edes tiennyt voivan kipeytyä. Äiti, jonka mieli unohtaa asioita ja sanoja, mutta muistaa kuitenkin kaikkein tärkeimmät jutut, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Äiti, jonka kädet ovat kuivat ja hivenen vielä epävarmat, mutta opettelee hellästi ja kärsivällisesti hoitamaan pienokaistaan. Äiti, joka haisee hielle, puklulle ja aavistuksen vauvan kakalle. Tuoksuille, jotka kuvastavat tätä elämän tilannetta, ja ne tuovat jonakin päivänä ihania muistoja mieleen. Äiti, jonka sydän on huolista sykkyrällä, mutta silti täynnä onnea ja rakkautta. Äiti, joka olisi aivan hukassa ja uupunut ilman rakkaan miehensä tukea ja apua. Äiti, jonka olo on kaikesta huolimatta kuin voittajalla. Toiveeni toteutui, mikä upea lahja, Valtonen jatkaa. 

Tekstissään hän toivottaa voimia jokaiselle, jotka ovat tällä samalla taipaleella ja myös niille, jotka siitä vielä haaveilevat. 

– Älkää menettäkö toivoa, Valtonen päättää kirjoituksensa. 

Valtonen kertoi aikaisemmin tänä vuonna Gogi Mavromichalisin luotsaaman Gogin kantabaari -podcastissa haaveilleensa kumppaninsa kanssa vauvasta pitkään, ja että äidiksi tuleminen on aina ollut hänen suurin unelmansa. Meteorologin mukaan vauvaa yritettiin vuosien ajan, mutta tuloksetta.

Sitten kävimme aikamoisen setin läpi lapsettomuushoitoja, eikä mitään tapahtunut. Sehän on henkisesti ja fyysisesti ihan yhtä helvettiä, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat